balon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Günaydın cicim, Tatilden döndüm. Evde tek başıma bi kahvaltı yapim bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Ortadan kaybolduk aleni günlük. 3 günde olsa pek güzel oldu. Deli manyak arkadaşlarımın bana uymalarını seviyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Abi omlet yaptım alt yarımdairesi pişmedi hayret bişey ya. Üstüme döktüm zaten yarısını hoplatıyım derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 herkes yapaman öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Gece uyumadım sınavım var motivasyon lazım üüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 aslan gaplansın ekmek yabarsın sen ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ^_^ çok tatlısın başliyim bari bi odayı süpürüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yaparsın abi inanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yaparsın demeye geldim de meğer ekmekmiş. ama ona kırgın oldugum için bişi demek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ölücem kan kaybından die düşünmelerdeyim sdfg başım çatlıo bide T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 az kaldi sabir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Ya odanın lambası bozulduğu için masa lambası alıyorum bozuk çıkıyo çüş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Hala bitiremedim işleri 11de maç var İM-DAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 sabah 2 saatlik sinava girdim. Ise geldim oturdum . hala oturuyorum. Sikintidan patlamak uzere olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Off uykusuzluk geri döndü. ne bok yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 uyuyamıyorum zaten hıyarto :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 riley 87 liymiş yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 güveyli evler gördüm, kurulmuş yaya benzer. güveysiz evler gördüm, kurumuş çaya benzer . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 hayata +2 int ile mi başladım nedir ya da saçma şeyleri düşüne düşüne kafam yoruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 abi artık nası bi kafa ile aldıysam çıktıları, 2sayfasını zamanında aldığım raporun üstüne almışım.. bi tarafında grafikler falan var öbür tarafında biokimya raporu, mikrobiyoloji raporu falan.. bi kitaplık daha indirdim yeniden yerleştireyim diye, onun arasından çıkmış bunlar besbelli de nasıl olmuş harcanabilecek kağıtların arasına karışmış da printera girmiş onu anlayamadım.. daha fenası okurken bildiğin devam edip bunları da metnin bir parçasıymış gibi anlamaya çalışmam.. "yoğunluk 1015, alla alla mass mi arttırıldı ki geri döner yoo.. e zaten belli bi jointe atanmıştı mass.. ilk dördüncü adımda mı ne hesaplamıştım ben.. yoğunluk niye böyle ki? yok hayır değişmez bu be!" ilerleyen günlerde dosyaladığım röntgenlerin üzerine çıktı alıp "hey bu bileğin doğal titreşim periyodu 0,675çıkmaması lazımmış!" demeyi planlıyor olabilirim.. evet bunu da yapabilirim.. şu aptal okul bitse de adam gibi bi işe girip, adam gibi doğru düzgün çalışsam yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Ya bir insan dişçisinin numarasını kaybeder mi of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Pff nan hadi ben bahtsız bedeviden daha bahtsızım da etrafımada mı bulaştırıyorum ki aceba? Hayat nie bu kadar tatsız yafz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 evden cikmamla sinifa girmem arasinda yagan istanbul yagmuruna acik mektup; ALLAH BELANİ VERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar