dreampowder Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 selam herkese ben eve'i 3 haftadir oynamaktayim.. minmatar scientistim, genelde madencilikle uğraşıyorum. şu anda elimde bir adet industrial (hoarder) ve bir adet cruiser(stabber, maden işinde kullaniyorum) var. tek başıma bi yere kadar, beraber gezebileceim oyuncular var ise eve-mail den bana ulaşsınlar lütfen... oyundaki nickim "omar khayyam". savaşla pek uğraşmıyorum genelde ticaret ve madencilik işlerindeyim. msjlarınızı bekliyorum :P acilen perception ve willpower implantlari almam gerek kac gundur cnaim çıktı hala param birikmedi ya :) [Bu mesaj dreampowder tarafından 21 Nisan 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Oyun içi El Turco kanalında türkler. Password smith12 yada smithy12 gibi bişey. Tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 is it me is it fear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: PiNg, 28 Nisan 2004 19:33 tarihinde demiş ki: is it me is it fear ?? Açıkla[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk [Dreamsmiths] We come, We conquer, You die. ***Kill for Curse Alliance*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Aciklayacak birsey yok , arkadasin heryere bos mesajlar atma gunuydu de[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 hmm anlaşıldı :)[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk [Dreamsmiths] We come, We conquer, You die. ***Kill for Curse Alliance*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar