Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Nikola Tesla da Ergenekoncu"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hürriyet gazetesinde okudum gerçi web sitesinde yeralmıyordu ama gözümüz aydın Tesla da Ergenekoncuymuş. Örgütün kullandığı elektromanyetik suikast ve saldırı silahlarını tasarlayan şahısmış.

Gerçi konma sebebi bile belli 1-2 uçak kazasını HAARP'la bağlantılandır bitti + Ergenekon'a 200 senelik geçmiş de biçilmiş olur.

Darısı Faraday'ın başına...
Mesaj tarihi:
İbrahim Müteferika'da ergenekoncu olabilir. Sen yıllarca bu ülkeye matbayı getirme, batı gelişirken sen gerile, sonra çıksın İbo matba getirsin, herkes okusun her şeyi. Kesin ergenokncu bu da, uyandırdı milleti. Sana mı düştü ulan!
Mesaj tarihi:
Nikola Tesla isimli şahısı gözaltına alalımmııı başbakanım. Alın şerefsizi...

bu arada

Fabrikatör.doc
GLADIO sanatçıları.doc

süpermiş ahaha.
Mesaj tarihi:
Gladio (İtalyanca:Roma kılıcı), II. Dünya Savaşı sonrasında Batı Avrupa'da gelecekte olması beklenen bir Varşova Paktı işgaline cephe gerisinde bir direniş başlatmak amacıyla İtalya'da NATO tarafından gizli olarak örgütlenen Kontr-gerilla (stay-behind) operasyonunun kod adı. Gladyo, özel olarak NATO cephe gerisi direniş organizasyonun İtalyan kolunu belirtse de bazen "Gladyo operasyonu" NATO'nun bütün cephe gerisi (stay-behind) operasyonlarının gayri resmi adı olarak kullanılır ve bazen "Süper NATO" adıyla da anılır.[1]

Latince'de kılıç anlamına gelen Gladio sözcüğünü isim olarak kullanan örgüt, Amerikan ve İngiliz kontrgerilla örgütlenmesi olan Stay Behind tarafından 1952 yılında kuruldu. CIA tarafından yönetilen ve finanse edilen örgüt, 1956 yılında ABD ile işbirliği içinde, casusluk ve gerilla savaşı yapmak üzere örgütlendi. Sardunya'da örgütün ilk eğitim kampı kuruldu ve Kuzey İtalya'da 139 yerde silah ve mühimmat depoları oluşturuldu. Resmi adı Müttefik Koordinasyon Komitesi (Allied Coordination Committee) idi.
Mesaj tarihi:
yakında yokmu beni ziken.doc isimli bir MSword dosyası bekliyorum bu ergenekonculardan. bu belgeleri açıp içine bakmaya gerek yok zaten. isimlerinden herşey anlaşılıyor.

Allah bilir bunların cebindeki paralarda "In Darbe We Trust" yazıyordur. ne kek adamlarmış masa üstünde disket unutuyorlar, şema unutuyorlar.
  • Yeni Oluştur...