Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Hürriyet gazetesinde okudum gerçi web sitesinde yeralmıyordu ama gözümüz aydın Tesla da Ergenekoncuymuş. Örgütün kullandığı elektromanyetik suikast ve saldırı silahlarını tasarlayan şahısmış. Gerçi konma sebebi bile belli 1-2 uçak kazasını HAARP'la bağlantılandır bitti + Ergenekon'a 200 senelik geçmiş de biçilmiş olur. Darısı Faraday'ın başına...
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 İbrahim Müteferika'da ergenekoncu olabilir. Sen yıllarca bu ülkeye matbayı getirme, batı gelişirken sen gerile, sonra çıksın İbo matba getirsin, herkes okusun her şeyi. Kesin ergenokncu bu da, uyandırdı milleti. Sana mı düştü ulan!
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 1. iddianameden... "nikola tesla isimli şahıs" asdsfds
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 hahahahahahahahaha "nicole tesla and rte"
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 dunya yuvarlaktir dedigi icin galileo yuda alabilirler heran bide decard denen bir hiyar vardi onuda alirlar aslinda ama ciddiye almiyorlar
Fly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 abi bu ne lobi.doc gladyatör.doc of allahım
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 erdoğana saldırıda kullanılcakmış o çizimdekiler. bir disketteki lobi.doc dosyasını 5-6 kişi çıkarmış kelimesi ne demek çözemedim.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 aha bu leonardo halice kopru yapmak istiyordu ama sultanimiz kabul etmeyince pilini pirtini toplayip dondu! kesin bir garezi vardir o yuzden ergenekoncudur!
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Karag8z said: erdoğana saldırıda kullanılcakmış o çizimdekiler. sen nerden biliyorsun? ben bu detayı vermemiştim! YAKALAYIN!
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 al bunu da al al al al sus konuşma!
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 T.T.T.'yi tasarlamıştı Nikola amca Turkish Tesla Trooper
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 comraaaaad sovyet baglantisi arastiriliyor, leninin dondurulmus bedeninide iceri alir bunlar
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Teslatrooper.doc ahaha red alert oynayanlara patlayabilir bu ergenekon.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Ne sandınız tabi ki de öyle http://en.wikipedia.org/wiki/Death_ray
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 lan bu adamın adını taşıyan bi lambalı radyo var bizde. biz de babalara mı geldik yoksa!? asddsa
sinad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Nikola Tesla isimli şahısı gözaltına alalımmııı başbakanım. Alın şerefsizi... bu arada Fabrikatör.doc GLADIO sanatçıları.doc süpermiş ahaha.
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 o değilde koskoca (uydurma) terör örgütü disket kullanıyor ya, kendimi özel hissediyorum asdflhasdf
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Gladio (İtalyanca:Roma kılıcı), II. Dünya Savaşı sonrasında Batı Avrupa'da gelecekte olması beklenen bir Varşova Paktı işgaline cephe gerisinde bir direniş başlatmak amacıyla İtalya'da NATO tarafından gizli olarak örgütlenen Kontr-gerilla (stay-behind) operasyonunun kod adı. Gladyo, özel olarak NATO cephe gerisi direniş organizasyonun İtalyan kolunu belirtse de bazen "Gladyo operasyonu" NATO'nun bütün cephe gerisi (stay-behind) operasyonlarının gayri resmi adı olarak kullanılır ve bazen "Süper NATO" adıyla da anılır.[1] Latince'de kılıç anlamına gelen Gladio sözcüğünü isim olarak kullanan örgüt, Amerikan ve İngiliz kontrgerilla örgütlenmesi olan Stay Behind tarafından 1952 yılında kuruldu. CIA tarafından yönetilen ve finanse edilen örgüt, 1956 yılında ABD ile işbirliği içinde, casusluk ve gerilla savaşı yapmak üzere örgütlendi. Sardunya'da örgütün ilk eğitim kampı kuruldu ve Kuzey İtalya'da 139 yerde silah ve mühimmat depoları oluşturuldu. Resmi adı Müttefik Koordinasyon Komitesi (Allied Coordination Committee) idi.
mani Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 yakında yokmu beni ziken.doc isimli bir MSword dosyası bekliyorum bu ergenekonculardan. bu belgeleri açıp içine bakmaya gerek yok zaten. isimlerinden herşey anlaşılıyor. Allah bilir bunların cebindeki paralarda "In Darbe We Trust" yazıyordur. ne kek adamlarmış masa üstünde disket unutuyorlar, şema unutuyorlar.
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 E.T'lerde ergenekoncu cikacak bir sonra ki iddianame'de.
Öne çıkan mesajlar