mocombo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Arkadaşlar bende oyuna yeni başladım size bir acemi sorusu sorucam mersleklerden talisman making şeçtim ufak tefekte yapmaya başladım ama yaptıgım örnegin +6 str +5 int vs gibi çıkan taşları kendi giysilerimde yada silahımdaki talisman slotu olan yuvaya ne yaparak nasıl yerleştiriyoruz ?? ayrıntılı olarak bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.. (bu arada alt meslegim salvaging sadece bişiler kırıyorum) yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 başlık yazılış şeklini görünce güncelde, dedim birileri yine ko bölümünü trollüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 cantanı acarak talismanı yerlestirecegin talisman slotu olan itemin ustune shift + sağ click yaparsan slot acılır ve talismanı cekip o slota koyup fuse yaparsan iş biter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mocombo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 oh be sonunda.. mevzu çözülmüştür, hemen oyuna girip taşlarımı yerleştirecem.. :) yardımınız için teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 mocombo isim Gökhan mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mocombo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 -negatif adım gökhan degil.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TripKroniK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 yaaa beyler isitip isitip tekrar soruyorum ama bi wounds str fagment leri nerelerden dusuyo biri yardimci olabilirmi bu kadr kastim 200 oldu salvager 0dan baslicam artik nedir bu ya :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar