Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 WhiteDagger said: Denedim.. ilk defa .. yani ben büle kıtır kıtır bişi bekliyordum açıkcası. Biraz yumuşak bişi oldu. Tek başına bişiye benzemio ama üzerine reçel nevi bişiler sürünce offfff bir anda tadı nasıl oluyor varya ... Kıtır istiyorsan hayvan gibi yağ koyacaksın, ekmeği sadece yumurtaya banıp bildiğin kızartacaksın, onu reçelle kıtır kıtır ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Recel degil, surupla yemek lazim. Elma surubu iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Hiç şurupla denemedim, adam kıtır istediğinden öyle dedim. Şurubu gezdireceksen olur ama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 kitir ve tost ekmegini gördüm de aklima geldi corbaya kitir da yapabilirsiniz tost ekmegiynen. dilim dilim kesceniz sonra, tereyagi+normal yagda -evet baya yagli- kizartcaksiniz. üstüne de maydonozumsu ot serpistirin accik. bekletin. aha kitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Kıtır kıtır için reçel ideal bence ya, salla şurubu. Şurup diğer koşullarda direk tercih olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Daha demin yaptım bende biraz yumuşak oldu. yumurtalı ekmeğin biraz tatlandırılmış versiyonu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ZaugnaKhaldun said: bildiğin yumurtali ekmek la bu, haftada 1 yioz afasd ehueah eline sağlık, rep=) he valla ya, yumurtalı ekmek diil mi bu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yumurtali ekmek icin o rambo disipliniyle girdigim diyetlerimi bozarim hep. hastasiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 http://www.adibelli.com.tr/atomayvalikpg6wo0.jpg ayvalık fransızı döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 gece bi yenmiyo hacı bu meret.ağır geliyor bana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 beceremedim, evet süt yoktu evde kesin ondan tadı kötü oldu kesin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sütsüz yaparsan olmaz tabi. önce bi sütü emcek o. icine koydugun malzemelerin tadi da zaten anca sütle alinir, hepsi toz. direkt yimirtali ekmek yapsaydin bari =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ZaugnaKhaldun said: bildiğin yumurtali ekmek la bu, haftada 1 yioz afasd ehueah eline sağlık, rep=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 +rep çok güzel gözüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar