Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Kanım ısınamadı bir türlü.[signature][hline]Hödö we are. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 tam coşmalık coşturmalık işte..şebekler fln ama tatlılar yaw[signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all TEŞHİRCİ TIKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: theKingpin, 07 Mayıs 2004 14:26 tarihinde demiş ki: punk rock die biliyordum ben :) bende[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 blink pop punk grubuudr aksini kimse idda edemez ayrica alkaline trio gibi gunumuzun cult punk grubunun bile saygi duyacaği altinda çıkip çalicaği güzelikde müzik yapmakdadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bu şarkı 1.5 ay boyunca hayatımın şarkısı modundaydı.... ahh nilay ahhhhhhh!!!!!!!!!!! Don't waste your time on me you're already the voice inside my head..(miss you miss you..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ödül almak kesinlikle kalite belirtisi değildir.britney spears da bir sürü ödül alıyor ha?ama ne kadar iyi?daha doğrusu iyi mi:)sadece komik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ya sarki iyide boyle death metal grubuna gitmemis klib olmus, yani daha modda bi klip olabilirdi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ne death metal ne nası yani bi dakka ne halla halla... bn kimim bu ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Cthulhu_, 08 Mayıs 2004 16:52 tarihinde demiş ki: bu şarkı 1.5 ay boyunca hayatımın şarkısı modundaydı.... ahh nilay ahhhhhhh!!!!!!!!!!! Don't waste your time on me you're already the voice inside my head..(miss you miss you..) hala ordamısın sen kız şutladı senii :P bu arada ben pek beğenmedim şarkıyı,bozmuşlar tarzlarını :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 (I miss you miss you) Hello there the angel from my nightmare The shadow in the background of the morgue The unsuspecting victim of darkness in the valley We can live like Jack and Sally if we want Where you can always find me And we'll have Halloween on Christmas And in the night we'll wish this never ends We'll wish this never ends (I miss you I miss you) (I miss you I miss you) Where are you and I'm so sorry I cannot sleep I cannot dream tonight I need somebody and always This sick strange darkness Comes creeping on so haunting every time And as I stared I counted The Webs from all the spiders Catching things and eating their insides Like indecision to call you and hear your voice of treason Will you come home and stop this pain tonight Stop this pain tonight Don't waste your time on me you're already The voice inside my head (I miss you miss you) Don't waste your time on me you're already The voice inside my head (I miss you miss you) Don't waste your time on me you're already The voice inside my head (I miss you miss you) Don't waste your time on me you're already The voice inside my head (I miss you miss you) Don't waste your time on me you're already The voice inside my head (I miss you miss you) Don't waste your time on me you're already The voice inside my head (I miss you miss you) I miss you (miss you miss you) I miss you (miss you miss you) I miss you (miss you miss you) I miss you (miss you miss you) (I miss you miss you)[signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all TEŞHİRCİ TIKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: waxwing, 08 Mayıs 2004 04:02 tarihinde demiş ki: blink pop punk grubuudr olay budur[signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all TEŞHİRCİ TIKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 istersen pop istersen rock istersen punk olsun yada mtv desteklesin desteklemesin dinlediğim daha da dinleyeceğim bi gruptur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fentoozler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: waxwing, 08 Mayıs 2004 04:02 tarihinde demiş ki: blink pop punk grubuudr aksini kimse idda edemez ayrica alkaline trio gibi gunumuzun cult punk grubunun bile saygi duyacaği altinda çıkip çalicaği güzelikde müzik yapmakdadir pop punk nedir yeni yeni müzik türleri çıkarmayın bari iyice saçmaladınız[signature][hline]FeNeRBaHÇe Forever... Hayat kısa herşey boş eylen çoş En büyük acı > Aşk < En büyük mutluluk [Bu mesaj Fentoozler tarafından 23 Mayıs 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fentoozler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bütün yazıları okudum ama ben şunları diyim tom delonge diyorki bizim tarzımız belli ve hep kızlarla ilgili şarkı sözü yazıyoruz herkes bizi sevsin diye bi amacımız yok belli bi dinleyici kitlemiz olsun istedik onuda başardık varmı ötesi bende en büyük dinleyicilerindenim ve enema of the state , mark tom and travis show , take of your pants and jacket ve blink 182 albümleri mevcut[signature][hline]FeNeRBaHÇe Forever... Hayat kısa herşey boş eylen çoş En büyük acı > Aşk < En büyük mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fentoozler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 esfane müzikleri yok belki ama yıllarca konuşulcak çok müzik yaptılar misal adams song , dammit , all the small things , whats my age again ......[signature][hline]FeNeRBaHÇe Forever... Hayat kısa herşey boş eylen çoş En büyük acı > Aşk < En büyük mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fentoozler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bu arada şu topicin ismini değiştirseniz daha iyi olcak i miss you değil konuda :) direk blink 182 olsa daha iyi olur[signature][hline]FeNeRBaHÇe Forever... Hayat kısa herşey boş eylen çoş En büyük acı > Aşk < En büyük mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Harbiden konunun başlığını değiştirin... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fentoozler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 sex pistols'dan flan bahsetmişsiniz günümüzün punkı ile 70lerin punk ı arasında size göre fark yoksa zekanızdan şüphe ederim artık punkın içeriği değişti eskisi gibi isyan ve kızgınlık dolu değil şimdiki punkta bunların yanı sıra komik ve eğlenceli sözlerde içeriyor şu anda söz bakımında tam anlamıyla punk yapan kaç grup varki ?[signature][hline]FeNeRBaHÇe Forever... Hayat kısa herşey boş eylen çoş En büyük acı > Aşk < En büyük mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fentoozler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: Azmodai, 24 Mayıs 2004 22:37 tarihinde demiş ki: yani bence berbat bi sarki :) seveni cok biliyorum saygi da duyarimda o grupta gitarist eleman (tom delongmudur neidr) sesini hic begenmiyorum. oburu yine kurtariyor. Blinki ben tarz olarak muzik olarak greenday'e benzetirim, ama greendayin tarzi bana daha cok uyuyor daha cok severim. bIliyorum greenday alternative, blinkte punk popvs. tarz farkli ama ben baglanti kurabiliyorum nedense :) blink le green day aynı tarz zaten benzerlik kuracağın bi şey yok zaten aynı[signature][hline]FeNeRBaHÇe Forever... Hayat kısa herşey boş eylen çoş En büyük acı > Aşk < En büyük mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Fentoozler abim son noktayı koymuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fentoozler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: Fixx, 25 Mayıs 2004 20:16 tarihinde demiş ki: Fentoozler abim son noktayı koymuş :) çok pis noktalarım :P[signature][hline]FeNeRBaHÇe Forever... Hayat kısa herşey boş eylen çoş En büyük acı > Aşk < En büyük mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar