Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

archer vs magic


karakedi

Öne çıkan mesajlar

pasif skill olarak magic resistance olmadığından gelen vuruyor giden vuruyor.

Ari sen nasıl çözdün bu mdef işini? elven mücevharat set mi aldın? magelere karşı aşırı ezik bir karakterim şuan, paraya kıyıp elven sete mi akayım?

birde bow konusunda şöyle bir sorun var,
hala gastra kullanıyorum. Str long bowa geçme demiştin bizde büyük sözü dinledik :P ama sagda solda str long bow kullanıyorlar. ok atmakda hızımız aynı ve adam daha fazla dmg koyuyor. ne dyorsun gastra ile takılmaya devam mı edeyim, yoksa ne bilim str long bowa mı geçeyim? bide güel görünüyor ya alsam mı alsam mı diye içim içimi yemekte :P

[Bu mesaj karakedi tarafından 26 Mayıs 2004 11:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

str long bow hızından ote cok fazla ss harcıyo 7 veya 8 dı ben hala +3 gastra kullaniyorum lvl 55e az kaldi cnmomo lvl 61 hala gastra kullaniyo klandaşim tanmu lvl 60 hala gastra kullaniyo yani merak etme gastra su an c1 e kadar en saglam bow.
m.def olayına gelınce elven set sımdılık ısını gorur 50lere kadar 50den sonra benım gibi yapıp bındıng sete kasabılırsın(c top) zaten öldürdügün yaratıklardan recipe ve parcaları dusucek wyrm-deathknıght-headlsknıght vs ayrıca merak etme magelerden korkma korkman gereken birileri varsa c1 e kadar clericlerdir :)[signature][hline]Arthad LvL 54 Silver Ranger @ kain

[Bu mesaj -Ari- tarafından 26 Mayıs 2004 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mage in bütün olayı cast archerın okları en azından wizardın canını çıkartıyor cast kesildimi zaten öldünüz bence bir sorun olmaması lazım[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hrrr tam yarqama basilmish yaa
harbi varya mage samar olani gibi asil gelen vuruo giden vuruo orclarda hp deli gibi resist deli gibi ustune sleep poi yemiolarmish kesebildigimiz adam sayisi zaten azdi iyice umutsuzlanmaya basladim ya..
dun gece buyuk dalginlik sonucu bi orc arkadasi kestim arkasindan full hpli baska orc (bizim arkd. oldugumuzu bilmio tabi) adam geldi bi ranged cakti (forcemiymish neymish) ustune iki defa vurdu yati verdim(ki adama toplasan 800 dmg verdim ama.. attigim her buyu resistten dmg kaybedio..) sux.. samar olani mageler.. lalalaaa[signature][hline]
Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi archerin yaklasmaya hitiyaci oldugunu sanmiom :p
+ orc zibidileri poi ve resiste doal olarak bagisikli %50 sansin var
ya ch1 gelene kadar 45+ yapmak lazim chari ondans onrasi gelir.[signature][hline]
Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu oyunda archeri olmayanlar lütfen zahmet edip cevaplamasın, cidden bir ögrenmişsiniz archer owerpowered söyle böyle diye tutturmuş gidiyorsunuz.

archerların magic resistance gibi pasif skilli yok (38. levela dek de magic res ile ilgili bir skill gelmiyor) en ufak büyü deli gibi damardan giriyor archerıma. aynı level mage beni kaç defa aldı, clericler zaten ayrı bir başa bela, ama manti set giyen battle magelerimiz var guildde 1 kere bile alamadım arkadaşları.


shaman dışında her türlü mage rahat alıyor beni, mdef için 250klık elven mucevharat seti aldıgımda iş değişecek elbette, zira şuan büyüye karşı tek savunmam blue necklace, cat eye earrings, ve dandik 2 ring. Ama o kadar paraya kıyamadım maguishe alacaktım.


neyse elven set alacaz,
ari saolasın.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage
Karakedi of Gustin - Lvl 30 Elf - Scout
KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...