voli Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Merhabalar arkadaşlar healer için yararlı addonlar neler paylaşırsanız çok sevinirim bir çok arkadaşın işinede yarıya bilir şimdiden çok teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 AutoDismount CleanCastbar LibSlash Moth wsct CleanCastbar Squared targetring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Squared olmazsa olmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 squared bende ve bi arkadaşta lagli çalışıyor. bir adamı yarım health'li görüp mesela atıyorum heal, bi anda %90 gözüküyor yarım saniye sonra meğerse başkası heal atmış zaten benden önce. veya tam tersi, bi adam %90'da diye atmıyorum heal başkasına atıyorum, yarım saniyede %50'ye düşüyor adam. ilk yüklediğimde yoktu son 2-3 haftadır oluyor bu. anlamadım niye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Squaredhotindicators Hater Actionbarcolor Aura Daocbuff Targetlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
voli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 çok teşekkür ederim yazmış olduğunuz addonlar çok işime yaradı.İyi oyunlar herkese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar