Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Levi's Tasarım Yarışması (Oylama ile ilgili)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar bölümden arkadaşım Ediz "Levi's Digital Art Awards"'da finallere kalmıştır. Lütfen 3 ingilize karşı ediz arkadaşımıza desteğimizi "Oy" vererek gösterelim. Çalışmaya girdiğinizde sol tarafta "vote" butonu var oradan 10 üzerinden oy verebilirsiniz. (ilk sıradakı çalışma)

ilgili adres için buraya tıklayınız.[signature][hline]mesela beş
Mesaj tarihi:
heh oy verdik,hadi hayırlısı bakalım:)
sonuçlar belli olunca söylersen sevinirim oky[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
acaba bu konuyu konu dışına açsakmı. tasarımla ilgili de olsa orda o arkadaşımızın kazanması için daha fazla destek sağlayabiliriz[signature][hline];;suitfly icq
Mesaj tarihi:
arkadaşlar zaten herhangi bir oy verme sınırlaması yok. Yani isterseniz üste üste beş kere bile oy kullanabilirsiniz. Şuan zaten başa baş gidiyor. Dün University of Lincoln'den bir öğrencinin çalışmasını daha eklemişler. Şuan hepside aynı okuldan olmak üzere 4 ingiliz var. Birde bizim ediz var işte. Adamlar sabah akşam oy yağdırıyorlar, durum devamlı değişmekte. Yarışma neredeyse Türkiye - İngiltere kapışmasına dönecek. Durum istenilen bir noktada olmasada, gerçekten edizin çalışmasının konuya en uygun çalışma olduğunu düşünüyoruz. Oy gönderen herkese çok teşekkürler. Yarışma 27 Mayıs'da sona ericek.[signature][hline]mesela beş
Mesaj tarihi:
thread'in başlığı değişmese daha iyi olurdu. Neden böyle birşey yazıldı anlam veremedim.[signature][hline]mesela beş
Mesaj tarihi:
verdim oyumu hergün vericem şerefsizim :)[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Mesaj tarihi:
yanlız ben pantolonun neye benzediğini tam olarak anlamadım.kesik küsük yapmışlar :).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Mesaj tarihi:
ya ben yarışma falan düzenlemedim??? başkası da benim adıma yarışma düzenlediyse de en sondaki "e" harfini unutmuş şiddetle kınıyorum.

şaka bi yana tasarımını harbiden beğendim.Oy da attım zati.[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

Mesaj tarihi:
şuan 1.yik zaten..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:
said:
Oky, 08 Mayıs 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
gerçekten edizin çalışmasının konuya en uygun çalışma olduğunu düşünüyoruz.

hakkaten ya öbürleri konuya dikkat etmeden yapabildiklerinin en iisini yapmaya çalışmışlar ediz ise konuya çok uygun bi çalışma hazırlamış[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
ok verdim TURKEY TURKEY :P[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu...
  • Yeni Oluştur...