Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Levi's Tasarım Yarışması (Oylama ile ilgili)

fab

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar bölümden arkadaşım Ediz "Levi's Digital Art Awards"'da finallere kalmıştır. Lütfen 3 ingilize karşı ediz arkadaşımıza desteğimizi "Oy" vererek gösterelim. Çalışmaya girdiğinizde sol tarafta "vote" butonu var oradan 10 üzerinden oy verebilirsiniz. (ilk sıradakı çalışma)

ilgili adres için buraya tıklayınız.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar zaten herhangi bir oy verme sınırlaması yok. Yani isterseniz üste üste beş kere bile oy kullanabilirsiniz. Şuan zaten başa baş gidiyor. Dün University of Lincoln'den bir öğrencinin çalışmasını daha eklemişler. Şuan hepside aynı okuldan olmak üzere 4 ingiliz var. Birde bizim ediz var işte. Adamlar sabah akşam oy yağdırıyorlar, durum devamlı değişmekte. Yarışma neredeyse Türkiye - İngiltere kapışmasına dönecek. Durum istenilen bir noktada olmasada, gerçekten edizin çalışmasının konuya en uygun çalışma olduğunu düşünüyoruz. Oy gönderen herkese çok teşekkürler. Yarışma 27 Mayıs'da sona ericek.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben yarışma falan düzenlemedim??? başkası da benim adıma yarışma düzenlediyse de en sondaki "e" harfini unutmuş şiddetle kınıyorum.

şaka bi yana tasarımını harbiden beğendim.Oy da attım zati.[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oky, 08 Mayıs 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
gerçekten edizin çalışmasının konuya en uygun çalışma olduğunu düşünüyoruz.

hakkaten ya öbürleri konuya dikkat etmeden yapabildiklerinin en iisini yapmaya çalışmışlar ediz ise konuya çok uygun bi çalışma hazırlamış[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...