Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 şarkı iyiymiş varmı bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Voys said: patide, parti yapmaya yetcek kız yok. parti yapılsa bile kız getirebilecek fazla erkek yok. yatar o iş ben şahsen/bizzat ginaly den bir grafiksel açılmaya istiyorum.. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Rajeesh said: şarkı iyiymiş varmı bilen madcon beggin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 En son olan parti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 enteresan bi olay oldu. bu topiği açtığım hafta, tam da sınavlarımın bittiği gün büyükçene bi reklamcağız gördüm otobüste. "kocaeli de bir ilk, house party, club music, barbekü party" falan yazıyordu. evet evet aynen böyle. ayrıca 40 liraya sınırsız içki vereceklerini de iddia ediyorlardı. kontenjan sınırlıymış. çok merak ediyorum nasıl bi organizasyon olacak, 40 lirama kıyabilirim her an çok değil de, sorularım var. kadın erkek oranını 1 e eşitlemek için eskort falan mı çağıracaklar acaba dsfasd. kavga falan çıkarsa ne yapacağılar. 40 liraya sınırsız içki nasıl olur. bu fiyata mangal da nasıl dahil olur. göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Bence partiye gelecek tipleri döverler xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 OHA ADAM DÖVME PARTİSİ YAPIYOLARMIŞ OLM! ENAYİLERİN 40TEĞLEĞ SİNİ DE ÇARPIP DÖVENLERE DAĞITÇAKLARMIŞ!!! OHA OHA ADAM DÖVME PARTİSİ YAPIYOLARMIŞ OLM! OHA OHA OHA! OHA ADAM DÖVME PARTİSİ YAPIYOLARMIŞ OLM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Valla bilemiyorum. Bir de kartepe'de olacak, Consun dağı yani o derece uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Of iyi ki gitmemişim partiye falan. Sakata gelirdik valla giderdi böbrek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 benimde ordaki bütün kıyafetlere ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Otobüste reklamı olan partiden hayır gelmez. Böbreklere dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bir adidas ayakkabı aldım(samba), bir gğn giydim, ayaklarım ızdırab icinde, arkaları hep yara, üzdün beni adidas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 "roket adam" said: ufak müstakil bir villayı 2 geceliğine kiralayalım. gidelim düzgün bi müzik sistemi, dj falan bulalım. sonra birkaç kişi toplanacak organizasyon komitesi olarak. herkesi ama herkesi çağıracak. böyle hayatında partiye gitmemiş tipler bile olacak o derece. vereceksin alkolü. kenara çekilip izleyeceksin sdfkjhsdf. herkesin yüzünde aptal bi gülümseme. herkes derdini işini gücünü dışarıda bırakacak. herkesin tek derdi biraz eğlenmek, hatta güzel bi eş bulabilmek olacak. gecenin ilerleyen saatlerine doğru chillout & downtempo ile sızmalar başlayacak yavaştan. ertesi gün kimse olanları hatırlamayacak. böyle bişi. yapılmayacak bir şey değil gerçi. ama bilmiyorum. kesin karı kız kavgası olur gece kanlı biter :) türkiye burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 haydin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 "roket adam" said: ufak müstakil bir villayı 2 geceliğine kiralayalım. gidelim düzgün bi müzik sistemi, dj falan bulalım. sonra birkaç kişi toplanacak organizasyon komitesi olarak. herkesi ama herkesi çağıracak. böyle hayatında partiye gitmemiş tipler bile olacak o derece. vereceksin alkolü. kenara çekilip izleyeceksin sdfkjhsdf. herkesin yüzünde aptal bi gülümseme. herkes derdini işini gücünü dışarıda bırakacak. herkesin tek derdi biraz eğlenmek, hatta güzel bi eş bulabilmek olacak. gecenin ilerleyen saatlerine doğru chillout & downtempo ile sızmalar başlayacak yavaştan. ertesi gün kimse olanları hatırlamayacak. böyle bişi. yapılmayacak bir şey değil gerçi. ama bilmiyorum. kullanıcıların aslında demek istedikleri:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 HAYDİN GIZLAR PARDİYE GELİN EVE YEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 acarkentteki arkadaşıma postlamalıyım bunu dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 "roket adam" said: Hmm şöyle bişi de var. http://vimeo.com/3701827 vimeonun elleşmediği versiyonu yok mu dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 "roket adam" said: ufak müstakil bir villayı 2 geceliğine kiralayalım. gidelim düzgün bi müzik sistemi, dj falan bulalım. sonra birkaç kişi toplanacak organizasyon komitesi olarak. herkesi ama herkesi çağıracak. böyle hayatında partiye gitmemiş tipler bile olacak o derece. vereceksin alkolü. kenara çekilip izleyeceksin sdfkjhsdf. herkesin yüzünde aptal bi gülümseme. herkes derdini işini gücünü dışarıda bırakacak. herkesin tek derdi biraz eğlenmek, hatta güzel bi eş bulabilmek olacak. gecenin ilerleyen saatlerine doğru chillout & downtempo ile sızmalar başlayacak yavaştan. ertesi gün kimse olanları hatırlamayacak. böyle bişi. yapılmayacak bir şey değil gerçi. ama bilmiyorum. güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar