Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Bu anakart'a sahibim. (onboard ses kartı) Kasanın önünde ki mikrofon ve kulaklık girişi çalışmıyor neden olabilir ? Arkadakilerde bir sorun yok ama öndekiler calismiyor. Aynı ana kart ama farklı kasa'ya sahip bir arkadaşım da aynı dertten madur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 beni de ekle.. benim kasada problem var sanıyorum lan ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Kasada on panel cikislari hd audio ici iki ayri tipde, kasanizin on paneli icin cikis hd audio degilse ve anakartta ilgili hd audio ciksiina baglamadiysaniz oradan in ve output alamazsiniz. dogru baglantilari yaptiginizdan emin olun. problem anakartla ilgili degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ben doldurmadım kasayı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Kasalar nedir, on panel icin kac tane cikis var ve ne tipteler? uzerlerinde yazar hangi tipdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 coolermaster rc-690 kasam. önden (yani üstten) bir mikrofon bir kulaklık girişi var başka yok. yalnız taktınmı giriş oldugunu görüyor alet ve tanımlıyor ama calismiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Hd audio destegi olan bi on panel kullanmak gerek, parcayi ve baglantiyi gormeden bisey soylemek cok zor, bazi eski ac97 girisleri hd audio dan okuma yapabiliyor kucuk bi crossover devresiyle, kontrol edebilirsen kasada on panelden anakarta ulasan kablodan 2 ucu olup olmadigina bak, biri ac97 digeri hd ise hd olan tkaili olmasi gerekli. eger degilse veya uzerinde bisey yazmiyorsa ac97 dir, muhtemelen calismayacak. Araya hd to ac97 donusturucu varmi aramak lazim. Hatta buyrun pinlerin gorevleri, buna gore konektor aramaya calisilabilir. http://dk.europe.creative.com/knowledgebase/26308.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ek: anakartta front panel support da hd audio yu ac97 ye cevirmeyi deneyin ilgili basligi bulabilirseniz. realtek arabirimini efektif bi sekilde kullanamayacaksiniz ama yinede bi cozum. bu cozumden once dogru baglantilardan emin olurdum ben olsam ama. edit: front panel support yerine High definition audio = enabled oalrak da gecebilir bios da, iksiide varsa sadece on paneli degistirmek istiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 neyse ya baya karıştı işler panel'e fln para vermem daha . Arkadan takarım. Ama bir daha Ati'nin hiç bir parçasını almam. Ne anakartını alırım ne işlemcisi nede ekran kartını alırım hepsininde berbat bit support'u var. Ati önce driver yapmayı öğrensin sonra gelsin. Sağol bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 amd yerine ati demişim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ac97 kullaniyodur kasa onundeki cikislar, ondan olmuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Kart intel kartı amd'den dert yanıyorsun nasıl ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar