Hakeren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 3-4 Günlük Denemeler Sonucunda 10man Sartharion3D Dün Gece Down olmuştur. Emegi Geçen Bütün Arkadaşları Yürekten Tebrik Ediyorum. Ayrıca Binek Alan Arkadaşlarıda Ayrıyetten Tebrik Ediyorum. Başarılarımızın Artan Bi Şekilde Devamını Diliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 aaa teşekkür ederim iyiki hatırlattın bende geçen gün bi mob kestim rare silah düştü konu açmayı unutmuşum, hemen açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Zaten guild başlığınıza yazdın, ayrıca başlık açmaya gerek yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Sizce önemli olan Achievementlerinizi ve killerinizi kendi guild başlıklarınız altında tartışınız Eğer guild başlığınız yok ise yukarıdaki stickylerden templateyi doldurup bana,Gangrene yada Baggioya yollayarak bi tane açtırabilirsiniz. Kitlenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar