Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Bayağıdır yemiyordum 2 sene olmuştur. Gs maçına giderken yemiştim en son profilo'da. Bugun yiyim dedim Beef'n Chedder diye bir hamburger aldım. Hayatımda böyle iğrenç birşey yemedim. Eti kokuyordu ve peyniri berbat'tı. Yiyemedim daha doğrusu 2 ısırık aldım iğrenç'ti tadı.1 milyar verseler yine yiyemezdim. Ben oldum başkalarıda madur olmasun. Öyle işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 nerdesin de yok ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Beef'n Chedder efsanedir. Kalp kırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Beef'n Chedder iğrenç bişey ya, böyle garip bi kokusu var üstünde o böğh bak aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bifençedır cennetten gelme birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Beef n Chedder ! (tu) canım çekti gider yerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 valla arkadaşlar istanbul/bakırköy'de yedim. Kimsenin onu yiyebileceğine inanmiyorum ,resmen kokuşmuştu. En azından benim yediğim şubesi iyi değildi. Bidaha ağzıma atmam o peynir o et bödölöf.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 hala var mı bundan ya. bagdat caddesinde vardı bayaa önceden. karfurda filan vardı. ikisi de kapandı. cok severdim ben de. nerelerde var suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 akmerkezde var istanbul için büyük migros alışveriş şeysinde de var ankara için (ankamall olmuştu oranın adı di mi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 istanbul optimumda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ya ulan bi izmire açmadılar şundan allah kahretsin yok mu bi girişimci adam gelsin açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar