MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 eve'in kendi sitesinde dolanıyodum, guidelara bakiym dedim. rifterla ilgili biseyler buldum. dioki; Don't forget that during combat a microwarp drive massively increases your signature radius and because you can't orbit at the maximum speed boost it gives you it will actually make you easier to hit rather than harder. This can be solved by turning off your MWD once you are within combat range and pulsing it when needed to maintain range or dodge drones. ingilizcem anlamaya yetio da, terimleri bilmedigim için bos bakıyorum. Türkcesi ne oluyo bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 microwarp drive signature radius (eve çok oynamadım ama yanlışım yoksa kapladığın alan gibi bişeydi çok kabaca, oynayanlar açığa kavuşturur) ' unu büyük bir ölçüde arttırdığı için ve de maksimum hızda hedefinin yörüngesine oturamayacağın için vurulmanı zorlaştırmak yerine kolaylaştırır. çatışma bölgesine varınca mwd' yi kapamak ve sadece hızlanmaya ihtiyaç duyduğunda (mesafeni korumak, drone'lardan kaçmak) kısa süreli açıp kapamak suretiyle kullanabilirsin. mwd signature arttırıyor muydu ya ? iki yıl falan oldu en son baktığımda, hatırlayamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 hmm afterburner kullanı orbitlemek daha iyi gibi o halde. rifter pvp üzerine arastirma yapiyorum da, guide'da böyle biseyler diyo; Its obviously not quite this simple. Before you can use T2 guns then you don't have the advantage of Barrage's falloff. In these cases I advise that you get in as close as possible and pound them with EMP (Caldari), Phased Plasma (Amarr), or Fusion (Gallente and Minmatar). You'll get an extra damage bonus by using Republic Fleet versions of the T1 ammo but this is expensive so don't carry too much of it around. caldari ile savasirken emp, amarr ile phased plasma, gallente ve minmatar gemilerine karsi da fusion mermi mi kullanmak iyi? bi de bu republic fleet versiyonlarını nası alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 %500 arttırıyor. Marketten faction ammo'ya bakıyorsun. Mermi konusuna gelince Hail en güzel dps yapabildiğin mermi, ama Koca cruiserlar harici kullanmanı tavsiye etmem, friglere dps yapamazsın. ( tabi kıçının dibinde olman lazım ) Barrage, mütiş mermi. Hem kin-explosive vuruyor hemde rangeini arttırıyor. RF emp, en güzel eft dps i yapar, ama Caldari harici pek kullanmam ben. Ayrıca, T2 gemilerinin resist bonuslarına bak. Yani karşında bir T2 amarr gemisi varken barrage,hail RF emp kullanmak saçma. RF Phased plasma en iyisi. Eğer istasyon etrafı pvp yapıyorsan, highsecteysen mwd ye gerek yok. AB tak, ki zaten rifter hızlı gemidir. Son olarak, düşmanlarının eksileri üzerine yoğunlaş, kendi artıların üstüne değil. Kolay gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar