GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 can said: adam bagimli oldugu icin ayrildi. APTAL HERİF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu eşime taşıdım ve 2. eş olarak alacaksam birini bu kızı alabileceğimi söyledi. Geriye bir tek prensesi ikna etmek kaldı. Bi kere görebilse beni zaten o da koşarak atar kollarıma genç vicudunu ama kader bizi bir turlu karşılaştırmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Penthesilea said: prense bile veririm ben sahsen Şu da bi kenarda dursun mesajın geri kalanından bağımsız olarak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ben bu hatunu gotururum kardesim bir sekil bulusma ayarlamak lazim. bunun kiz arkadaslarini taniyan var mi onlardan gitsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 öncelikle glaxosmithkline veya roche'den b, tanıdık edinmke şart. sonra düşük dozajlarla sağlam etki gösterecek bi antestezi ajanı ürettirmek ve bunu şunun içine zerk etmek gerek. gerisini biliyorsunuz zaten. ayrıca arada ak sakallı dede giysisi giyip "Kızıımmm.. uyuşturucu kullanmamalısııııın" da diyebilirsiniz. Ben şahsen ak sakallı dede olarak Pai-mei'den başkasını tanımam! sonra, yaşasın 23 nisan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bak ne temiz kızmış. Milletin yuvasını bozar bazıları, bizim prenses aile bağlarını güçlendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 matama said: ben bu hatunu gotururum kardesim bir sekil bulusma ayarlamak lazim. bunun kiz arkadaslarini taniyan var mi onlardan gitsek :) olur o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 BonePART said: kiz arkadasima sordum kizdi ama evlenemessin dedi sadece evlenemezsin demiş, diğer konularda boşluk var. avukat arkadaşlar var burda, onlara danış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bana sey ilginc geliyo hala; monakodiye biyer var, üstüne prensesi var, hemde adına yakışacak akdarda guzel. fil gibi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar