BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ingiltere prensesiyle isim olmaz abi abisi kardesi otcu tozdu onnar bu kiz temizceek bunu sevdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Snefru said: Biz resmen orkuz lan +1 heheh isin acayip kismi hanedan olarak bakinca, bir onceki prenses insan degil, Princess Stephanie Casiraghi'nin teyzesi zaten tanrica.. Grace Kelly biz hala Waaagh! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ulan bize waagh diyosunda buda o mon wat ca doin troll lan bu troll female http://www.leninimports.com/princess_stephanie_gallery_21.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 hehe baska fotolarinada bakmak lazim, ki yamulmuyorsam bizim ahu tugba banu alkan donemlerine denk geliyor bu kadinin costugu an.. su anki hali soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 adil olmak gerekirse güzel kız. http://galeri.milliyet.com.tr/2008/3/20Monakonun_guzel_prensesi/15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ben bu kızı alsam,şato matoda istemiyorum taş taşır geçindiririm karımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 mokoko prensesi diye okudum sfdfdssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 sevgilisi varmış dfsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Böjeek said: sevgilisi varmış dfsfds. Consdan geliyor KALEDE KALECİ VAR DİYE GOL MÜ ATMAYACAZ! şaka bir yana kızın nasıl bir güzelliği varsa görünce içim acıdı resmen ya. ooof of , OOOOOF OF! edit: kaleci yerine gol yazmışım :D i <3 monako prensesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 kızma atın siz golünüzü çocuk kamil gibi bişey zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=21990&p=24&rid=2369 sarayımın prensesi ol baby hastasıyım soylu kadının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Valeron said: ben bu kızı alsam,şato matoda istemiyorum taş taşır geçindiririm karımı onu geçindirmek için taş taşıman gerektiği bir gerçek, ama futbol topu büyüklüğünde ve belçikada işlenmiş bir taş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 burnu estetik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 rabbime sordum, bosuna hayal bile kurmayin dedi, hurilere konsatre olun bu dunya yalan birak prensesi filan daha iyisini vericem burda dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ben capon huri istiyom! viktor yaw madem aranız okadar iyi, bi soruver be sana zahmet? capon da varmıymış pakette?!? eğer var diyosa hemen koşuyorm banyoya abdest almaya. çok acil cvp pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 NAYS JOEK MEYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 japonlarin ruhu olmadigi icin cennete giremiyorlar hocam o is yas unut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 hass... oysaki ne ümitlerle şofbeni yakmıştım, pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 soru: “X şahsı hayatı boyunca 3.10 üzeri 22 tane iyilik ve 4.10 üzeri -2 mol kötülük yapıyor. Hesap günü mizanda iyilik ve kötülükleri tartılıyor. İyilikleri ağır gelirse cennete B)-, kötülükleri ağır gelirse cehennemeX(, tam nötrleşme olursa Araf’a (hayvanların ve delilerin barınacağı yere) gidecek:)-D. Bu şahsın hesabı görülünce durumu ne olacak. İşlem yaparak sonucu bulunuz (N: 6.10 üzeri 23).” viktor hocam bir ihtimal bu sonuçtan cennetlik japon kızı çıkmaz mı? hiç ihtimal yok mu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 metin olmalısın odi!!! olmaz diyo adam işte, ltfn zorlama viktoru. o da bir emir kulu sonuçta, capon huri yok dedilerse yoktur:( allah vermeye ya kayıtlarda bi karışıklık olurda, capon huri yerine zenci basketçi gelirse hiç düşündün mü bu riski!!?? naaparız sonra orda 10bin milyon ışık yılı boyunca zenci basketçiyle nba muabbetimi yapacaz!? artık bunla yüzleşmeli ve yolumuza bakmalıyız. realde caponyaya gitmenin yollarını arayacaz naapalım:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 abi ruhlari yok japonlarin hadi oldugunu var sayalim, hala putlara cok tanriya filan inaniyorlar zor yani once muslumanlar yerlesecek sonra hristiyanlar sonra yahudiler ve pesinden tek tanrili diger dinler tabi yer kalirsa ha cennette pireysiteysin oyniyamiycaksiniz demek bu ama bakin bill amca calisiyor servetini iyilik icin tuketiyor filan, adam cakal simdiden ytirimi yapiyorki olunce sony nin nintendonun giremedigi cennete girip iksboks777 satip tekel olucak kurnaz bill ama allah yemez boyle numaralari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 allah baba çok büyük. Ayrıca önce Kilivlintlilar ve Hz.Kabinemiz girecektir cennete.Viktor hata yapmış müslümanlar diyerek.Hatanı düzelttim dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ozaman saylınt hill ve metal giyır zolit yapacak adam olmayacak.yoksa cennette hep masefekt veya feybıl mı oynayaacağız? aman tanrım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Viktor said: allah yemez boyle numaralari ya viktor sen yukarıyla yakın ilişki içindesin madem, bi maruzatım daha olacaktı, onuda yukarı iletirsen sevinirim. şimdi malum bu araplar geneleve gidince imam nikahı kıyıyorlar ve işleri bitince 3 kere boş-ol çekiyolar. bu sayede tertemiz kalıyolar ve sonrada zaten üstün arap ırkı olduklarından cennette en çıtırından hurileri sıraya diziyolar. peki bizimde saksıyı çalıştırıp, kitapta bu tarz başka açık bulma şansımız nedir? yani meseleyi gene capon hurilere getirmiş olmak istemem, ama bürokrasiyi biraz zorlasak daha olmadı bikaç zebaniyi yemlesek bi kıyak yaparlarmı sence içerden?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar