Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Beyler bu arkadasimin hesabi ondan yaziyorum ............ Ben palami 80 yaptim ve birkac zamandir gear topluyorum ama tecrubem olmadigi icin yardim isteyecegim Bana Bir dps birde tank talent template yapabilir misiniz reca etsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ben bunu kullanıcam sanırım 0/53/18 - Major+Minor Glyphs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 görünüşe göre en iyi tank built o; sadece ben divinity almayı düşünmüyorum. Onun yerine Ardent Defender; kalan 2 puanı divinity'e veya reckoning'e vermeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ben crusade ve divinity almiip 5 puan reckoning e 3 puan da defender a basmayi dusunuyorum ama iste dedigim gibi tecrubem olmadigindan nasil olur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 crusade One handed Weapon specialty ve touched by the light'tan sonra en yüksek tps veren talent. Reckoning'e vereceğine ona puan ver bence. Reckoning SoV ile pek bir işe yaramıyor. ( fena değil ama crusade çok daha iyi ) RET içinde şöyle birşey; bütün dps talentlerini alıyorsun; ayrıca raid'e yüksek utility getiriyorsun. http://talent.mmo-champion.com/?paladin=000000000000000000000000005522010020000000000000000005232050203331302133231331&glyph=051710050201&version=9767 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 omba o zmaan talak olarak seninkini de alabilir miyim glypler beraber birde dps olanini alirsam super olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 tank olarak regalinkinin aynısı glyphlerde; sadece ben divinity yerine ardent defener tercih ettim; tamamen tercih meselesi, çok fazla bir fark yaratacağını zannetmiyorum. DPS olanıda bir üst posta koydum zaten. Ama ben ret pek oynamıyorum; offspec holy benim. Bilen arkadaşlar birazdan cevap yazarlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 yanliz defender a 3 veremiyorsun crusade i 2 ye indirman lazim cunku prot sirasinda birseylerin acilabilmesi icin divininitye 3 puan lazim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ya defenderda 1 puan kes; ya spiritual attunementtan; kafana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Holy Build + Glyphs Ben söyle bisey yapıcam sanırım. Gerci Divinity ve Sanctity of Battle arasındaki farkı henüz kestiremiyorum. Deneyip 1-2 hafta icinde belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ok arkadaslar sagolun simdi birtek retri icin max dps pve oynayacam cunku pvp yok onun talent ve glyphleri lazim ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Retri PVE DPS + Glyps ben bunu kullanmayı düşünüyorum ama o kalan 4 talenti neye versem bilemedim eye for an eye ile vindication verilebilir.. divine sacriface olabilir tam karar verebilmiş değilim açıkcası o son 4 talent için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Holy için ret tree'de 18 puan zaruri gibi duruyor extra crit için. Ama ben main specc prot; dual'da 2. specc holy alacağım; raidlerde extra healing gerekirse diye. Acaba normal holydinlerin almadığı divine sacrifice ve blessed hands gibi talentleri mi alsam diye düşünüyorum. Sonuçta benimki back up healing olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Reck e puan harcamayin simik bi talent (ki 44 felan expertisem var SoV ile) çünki puan yetmiyor onun yerine alabiliceklerinizin katkısı daha büyük olduğundan tamamiyle işlevsiz kalıyor ha yaptıysaniz + 800 Block sadece Block value itemlerden (kalkan hariç) prot dps için o zaman olabilir yinede çok affedersiniz kırık ~4k dps için prot dps giren pek yokdur sanırım. AD seçime bağlı isterseniz alabilirsiniz ben şahsen kullanmıyorum bc de de kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar