Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklık takılı kalmış.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alışkanlıktan pc baışa geçince direk kulaklığı takıyorum.
3 saattir kafamda takılı ve tek bir müzik parçası bile dinlemedim. Staj raporu yazıyodum. Şimdi farkettim takılı olduğunu.
Siz yapmayın. Uyarayım dedim.
Mesaj tarihi:
telefonla konuşurken cebinde telefonunu aradığın da oldu mu hiç?

veya saçını tararken tarak nerde diye bağırdığın?

abartıp saçını kuruturken saç kurutma makinesi nerde diye ev halkıyla atışabilirsin mesela. yok o kadar da değil.
Mesaj tarihi:
Red said:
bana oluo bzn.hatta bzn kulaklıgın kablosunu laptopa takmadan kulaklıgı direk kafama geçiriyorum öle duruyorum :)

ohh.Bu haber beni çok rahatlattı. Şu an hiçbirşey dinlemiyorum ama kulaklık kulağımda.
Mesaj tarihi:
DoruK said:
telefonla konuşurken cebinde telefonunu aradığın da oldu mu hiç?
oldu valla hatta inlettim evi benim telefonum nerdeeeeaaaa diye konuştuğum kişi deli gibi gülmeye başladı sonradan farkettim.
gözlük gözümdeyken ararım bir de öyle bi olayım da var
Mesaj tarihi:
telefon ile konuşurken karşıdaki insan saati sordu. telefonu bulamadım saate bakmak için. bi dakka ben telefonu bulamıyorum ararım seni az sonra diyip kapadım telefonu.

10 dakikası 1 kontör ağzıma sıçtı
Mesaj tarihi:
ben hep yolda yürürken kulaklık taktığımda "kamyon korna çalarak gelir ben duymam kamyon beni yere kazır" sahnesini düşünüyorum..
onun için paranoyak gibi sağa sola filan bakıyorum bazen

saygılar efem
Mesaj tarihi:
küheylan said:
telefon ile konuşurken karşıdaki insan saati sordu. telefonu bulamadım saate bakmak için. bi dakka ben telefonu bulamıyorum ararım seni az sonra diyip kapadım telefonu.

10 dakikası 1 kontör ağzıma sıçtı

lanahah
Mesaj tarihi:
kendimi bildim bileli kulaklık kafamda ellerim wasd tuşlarında. kulaklığın kafamda denk geldiği yerler basık gözüküyo kafa şeklim profilden bi farklı gözüküyo asd.
  • Yeni Oluştur...