Arma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Alışkanlıktan pc baışa geçince direk kulaklığı takıyorum. 3 saattir kafamda takılı ve tek bir müzik parçası bile dinlemedim. Staj raporu yazıyodum. Şimdi farkettim takılı olduğunu. Siz yapmayın. Uyarayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Çıkardım şu an. Teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bugün topluma bir faydamın dokunacağını biliyordum. Oh be. Kafam rahatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bana oluo bzn.hatta bzn kulaklıgın kablosunu laptopa takmadan kulaklıgı direk kafama geçiriyorum öle duruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 telefonla konuşurken cebinde telefonunu aradığın da oldu mu hiç? veya saçını tararken tarak nerde diye bağırdığın? abartıp saçını kuruturken saç kurutma makinesi nerde diye ev halkıyla atışabilirsin mesela. yok o kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Red said: bana oluo bzn.hatta bzn kulaklıgın kablosunu laptopa takmadan kulaklıgı direk kafama geçiriyorum öle duruyorum :) ohh.Bu haber beni çok rahatlattı. Şu an hiçbirşey dinlemiyorum ama kulaklık kulağımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 çıkarmıycam lan. nasolsa az sonra yine takacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 zili telefonu falanda duymuyo insan ne güzel. uzaklaşmak için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 DoruK said: telefonla konuşurken cebinde telefonunu aradığın da oldu mu hiç? oldu valla hatta inlettim evi benim telefonum nerdeeeeaaaa diye konuştuğum kişi deli gibi gülmeye başladı sonradan farkettim. gözlük gözümdeyken ararım bir de öyle bi olayım da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 telefon ile konuşurken karşıdaki insan saati sordu. telefonu bulamadım saate bakmak için. bi dakka ben telefonu bulamıyorum ararım seni az sonra diyip kapadım telefonu. 10 dakikası 1 kontör ağzıma sıçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ben hep yolda yürürken kulaklık taktığımda "kamyon korna çalarak gelir ben duymam kamyon beni yere kazır" sahnesini düşünüyorum.. onun için paranoyak gibi sağa sola filan bakıyorum bazen saygılar efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bilgisayarda kulaklık kullanamıyorum ya kulağım pişiyor kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 GwindonSurion said: bilgisayarda kulaklık kullanamıyorum ya kulağım pişiyor kullanmayın gece yarında gelen müzik dinleme isteğini nasıl bastırıbiliriz ki başka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 suan oyleyim, mutluyum; cikarmiyorum belki muzik dinlerim diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 geçende kulaklık benı çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 küheylan said: telefon ile konuşurken karşıdaki insan saati sordu. telefonu bulamadım saate bakmak için. bi dakka ben telefonu bulamıyorum ararım seni az sonra diyip kapadım telefonu. 10 dakikası 1 kontör ağzıma sıçtı lanahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Çok uykusuzken laftofun ekranına konan sineği mouse okuyla kovalamaya kalktım. Hayvan iplemese de inatla uğraştım bi de 10 dakka falan, en sonunda kaçırmayı becerdim ama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bende kulaklık varken daha raht calısıyorum cogu zaman şarkı bitmiş ama dakikalarca takılı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 kendimi bildim bileli kulaklık kafamda ellerim wasd tuşlarında. kulaklığın kafamda denk geldiği yerler basık gözüküyo kafa şeklim profilden bi farklı gözüküyo asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ehueh. çok oluyo lan bana da:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar