Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biliyorum sorunluyum ama...gene öneri ltf!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her zaman söylerim karşındakine değeri kadar değer vereceksin... Gerçek sevginin arsına da hiç bir şey girmez...
Bundan yola çıkarak tek bir şey söyleyebilirim sen bu şekilde acı çektikçe o insan eminim daha çok güç alıyor ve bokunu çıkartmakta daha üstün bir efor sarfediyor...:)
Benden ittir et. Hiç bir şey ve ya hiç kimse bir şeylerin sonu değildir.... Ve o insana hiç kimsenin alternatifsiz olmadığını göstermen lazım.....Seni takmayanı sen hiç ipleme...[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf...
Mesaj tarihi:
demesende içinde hep bi burukluk olur keske desedim diye...[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Mesaj tarihi:
Abi en iyisi zamana bırak, bu sürede kız iplemiyosa sen de ipleme. Rahatlarsın bi süre sora daha rahat düşünürsün, eğer içinde bişey kalırsa da kıza sölersin. Yok bişey kalmadıysa salla zaten. Zaman herşeyin ilacıdır...[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it

Tanis the Half Elven
Dragons of Autumn Twilight
Mesaj tarihi:
ya siz yanlış anladınız galiba kızla ilişkim dostluk gibi

ask yok ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 26 Mayıs 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hadi hadi biz biliriz hep öle derler :-P

Şaka bi yana herkes nerdeyse aynı şeyi demiş, iki duruma da uyuyo genelde.[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it

Tanis the Half Elven
Dragons of Autumn Twilight
Mesaj tarihi:
Valla çok avantajlı bir dilimiz var hakikaten...
Her türlü ortama uyuyor:)süper[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf...
Mesaj tarihi:
ya özellikle o mükemmel dil yanlış anlaşılmaları beraberinde getirip ağzımıza sıçıo[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
ah kimbilir kimlerin yarası derindir o yüzden

ben bu konuma o yüzden geldim[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
onu benim kocama sormak lazım...
dinime küfür eden müslüman olsa cümlelerinin benzerleri içerisinde bir serzeniş sezinliyorum....[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf...
  • Yeni Oluştur...