Drall Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 var mı böyle bişey, fmanın mangayı indirdiydim, pcden okumak yoruyor adeta, çıkarttırıp okumak da pahalıya gelir gibi, böyle atiyim pspye okuyim ordan güzel güzel diye düşündüm. ama olur mu bilemedim. bi de ".lrf" uzantılıymış benim indirdiğim manga, beceremedim çıkarttırmasını. nasıl okunuyo lrf? başka bi tane mi indirsem direk jpeg halinde. teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 manga için olan bir sürü homebrew vardı en son. Bir de official psp nin manga olayı var ama o göstermeyebilir sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bir program adı verebilirmsiin acep? biraz googleda aradım psphoto diye bişey buldum işe yarar mı? yarın denicem. teşekkürler şimdiden bi de direk .cbr halinde atsam da çalışsa çok hoş olur, şimdi öyle indiriyorum çünkü. çıkarttırıp jpeg jpeg geçmiyim böyle tıkladıkça kendi geçsin sayfa sayfa, en ufak bi karışıklık bile olmasın =D öbür garip formatlı dursun bi kenarda bi de cbr indiriyorum bakalım koydum listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yeni konu açmayayımda burdan sorayım dedim direk. Bu olayın aynısını Nintendo DS de yapmanın bir yolu var mı? E book ve .cbr comic bookları okuyabileminin bir yolu var mı acaba DS de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ds yi böyle dikey koyup kitap gibi okuma olayı var. Ama ben tam bilmiyorum hangi program vs yapıyor bunu. ama var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar