Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ODTÜ Bilim Kurgu ve Fantazi Topluluğunun her sene düzenlediği METUCON bu sene 13.sü ile karşınızda! Her tür evren ve sistemin etrafında dönen masaüstü ve canlandırmalı rol yapma oyunları, çeşitli panayır aktiviteleri, tüm misafirlerin ilgisini çekecek kitaplar, maketler, süs eşyaları ve kostümlü partisi ile METUCON Türkiye'nin dört bir yanından gelen bilim kurgu ve fantazi tutkunlarına her sene olduğu gibi yine unutulmaz hatıralar yaşama olanağı sunuyor! METUCON "Korku" bu sene 25-26 Nisan 2009 tarihlerinde ODTÜ yerleşkesinde yapılacaktır. [hr] Cumartesi 34, Pazar 40 olmak üzere rpg açılıyor. 6 tanede larp var. Eee böyle büyük bir etkinlik olur da, patili masaüstü gençleri gelmez mi? Gelenler varsa elime mum diksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 diktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 diktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 dikebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Yarın gece yola çıkıyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Bizde trene binip çuf çufluyoruz hügoyla. Katılan herkeze iyi oyunlar şimdiden. Kostümlü partideki "cemaat evine takılan nurcu öğrenci" konseptini bulun sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 pati t-shirtüyle gelicem görüpte selam vermeyen top olsun o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 tunca said: pati t-shirtüyle gelicem görüpte selam vermeyen top olsun o zaman :P Garbage adamı cosplay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ehüeh dün parti güzeldi yaa ^^ ortalıkta dans eden steampunk bitane gangrel görenlere selam aderim ^^ genelde arka tarafta ki ufak sahnemsi yerde wow dansları yapıyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 succubus oldum tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 kostün partisine terminatör olarak geldim belki görmüşsünüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Elinde kitaplarla gezen bir nurcu öğrenci vardı, oda bendim :] Bu arada eve varmış bulundum. Tren yolculuğuda bitti. Güzel bi etkinlikti. Artık huzurla uyuyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 elinde bokkenle gezen birini gördüyseniz o da bendim =P succubus kostümü çok başarılıydı bu arada xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 İlk gün bermudayla dolaşan uzun ince insan da bendim. 2. gün Mage oynatan GM'e buradan da gz demek istiyorum, uzun süredir oynadığım en iyi one shotlardandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Hala fotoğraflar yok abi. Çıldırıcam resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Bende var bir miktar fotoğraf, sen bleach spoiler spamlarken falan çektiklerim bir de gariban ağaçla senbonzakura kageyoshi yaptığım epic foto falan... da eklemek zor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Na-na-nani? Abi kimdin sen hangiydin neydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 <= Korsan CDci [ Korsan t-shirt'u, jolly roger bandana, hayvan gibi tekila içen ve hala başı ağrıyan adam :) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?62,3773748,4006879#msg-4006879 şurdan devam edelim foto olaylarına kim kimmiş görelim bakalım=P ben bi ara gelip bleach oyununu izledim bir süre kesin görmüşümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 http://www.livewarcraft.com/live/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=124&video_id=48 lexius ve ghost_boo yu wow sorularında fail olurken görebilirsiniz =P beni de çekmişlerdi de koymamışlar euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ahah 10.51'de ultra nerd arkadaşım Alp'in adamın, "balık, daily" demesi üzerine Kalu'ak dediğini görebilirsiniz, hatta adamın bu olay üzerine kafasının üzerinde Mindfuck! yazdı, silmişler orayı montajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 abi çok pis fail oldum orda ya çaktırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 semih ne işin var lan oralarda hey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 10.10 da soruya nasıl karizma cevap verdiğimi izleyebilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Lexius said: abi çok pis fail oldum orda ya çaktırmayın aynen olm bende bildiğin fail ötesi oldum timsah diyemedim bi t başlayan her tür kelime aklıma geldi bi timsah gelmedi anasını satam bide sesim çok travesti gibi çıkmıştı lol ona çok güldüm asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar