Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metucon 2009 : Korku (25-26 Nisan)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ODTÜ Bilim Kurgu ve Fantazi Topluluğunun her sene düzenlediği METUCON bu sene 13.sü ile karşınızda! Her tür evren ve sistemin etrafında dönen masaüstü ve canlandırmalı rol yapma oyunları, çeşitli panayır aktiviteleri, tüm misafirlerin ilgisini çekecek kitaplar, maketler, süs eşyaları ve kostümlü partisi ile METUCON Türkiye'nin dört bir yanından gelen bilim kurgu ve fantazi tutkunlarına her sene olduğu gibi yine unutulmaz hatıralar yaşama olanağı sunuyor!

METUCON "Korku" bu sene 25-26 Nisan 2009 tarihlerinde ODTÜ yerleşkesinde yapılacaktır.

[hr]

Cumartesi 34, Pazar 40 olmak üzere rpg açılıyor. 6 tanede larp var. Eee böyle büyük bir etkinlik olur da, patili masaüstü gençleri gelmez mi? Gelenler varsa elime mum diksin.
Mesaj tarihi:
Bizde trene binip çuf çufluyoruz hügoyla. Katılan herkeze iyi oyunlar şimdiden. Kostümlü partideki "cemaat evine takılan nurcu öğrenci" konseptini bulun sevinirim.
Mesaj tarihi:
ehüeh dün parti güzeldi yaa ^^ ortalıkta dans eden steampunk bitane gangrel görenlere selam aderim ^^ genelde arka tarafta ki ufak sahnemsi yerde wow dansları yapıyodum :D
Mesaj tarihi:
Elinde kitaplarla gezen bir nurcu öğrenci vardı, oda bendim :]

Bu arada eve varmış bulundum. Tren yolculuğuda bitti. Güzel bi etkinlikti. Artık huzurla uyuyabilirim.
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/read.php?62,3773748,4006879#msg-4006879
şurdan devam edelim foto olaylarına kim kimmiş görelim bakalım=P ben bi ara gelip bleach oyununu izledim bir süre kesin görmüşümdür
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.livewarcraft.com/live/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=124&video_id=48
lexius ve ghost_boo yu wow sorularında fail olurken görebilirsiniz =P beni de çekmişlerdi de koymamışlar euhe
Mesaj tarihi:
Ahah 10.51'de ultra nerd arkadaşım Alp'in adamın, "balık, daily" demesi üzerine Kalu'ak dediğini görebilirsiniz, hatta adamın bu olay üzerine kafasının üzerinde Mindfuck! yazdı, silmişler orayı montajda.
Mesaj tarihi:
Lexius said:
abi çok pis fail oldum orda ya
çaktırmayın

aynen olm bende bildiğin fail ötesi oldum timsah diyemedim bi t başlayan her tür kelime aklıma geldi bi timsah gelmedi anasını satam bide sesim çok travesti gibi çıkmıştı lol ona çok güldüm asdasd
  • Yeni Oluştur...