Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Örneğin; kısayollarda dosyanın yerini tanımladıktan sonra -w parametresiyle uygulamayı pencere halinde açmaya yarayan yere o pencerenin 0,0 pozisyonunda açılmasını sağlamak için yazabileceğim bir parametre var mı? (Aradım da bulamadım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Uygulamayı aç istediğin yere sürükle , kapat sonra yeniden açtığında Windows yerini hatırlayacaktır zatem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bu yöntem işe yarasa çoktan farketmiş olurdum (: sağol yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 o olay klasörlerde ve bazı programlarda işe yarıyor. sanırım programı yapan kişinin açılış yerini kendi belirtmediği zaman windows kendine göre açabiliyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar