Famy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 evet millet kişiselde yazdığım bir konuya ginaly bu cevabı vermiş grafikle geliyordum ben de kendisine sordum bu ne die garbage da cevaplansın dedi..bilmeyen bir ben miyim...aydınlatılmak istiyorum buyrun ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 grafik cikarmisti kendisi kasip. onceki mesajlarina bak bir topakta olmasi lazim grafikli baska bir konu hakkinda aciklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 tabi metrobüs kesmiyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ginaly said: Her ayrılık demek kızın yeni bir adam bulması demek. Her yeni adam da farklı bir özelliği ile kızın dikkatini çekecektir. Zaten önceki adam ile aynı olsa kız niye ayrıldığı tipteki adamlar bir daha çıksın değil mi ya? Bu her yeni özellik kızın ufkunu genişletecek, "aa erkeklerde bu özellik de olmalı ya bak ne güzel" dedirtecektir. Yani kızın beklentilerine bir katma değer eklenmiş olacaktır. Tedarik zinciri denilen şey bir malın sıfırdan biz kullanıcılara ulaşana kadar olan sürecini tanımlar. Temel olarak ilk şekildeki gibi bir şeydir. Bunu karı kıza uygularsak, Müzeyyen bir pozitif tam sayı olmak üzere, Ailesi hammadde sağlayıcı ve sırayla çıktığı her erkek, yeni bir değer katan bir erkek. Bu zincirin halkalarının her biri Müzeyyen'in beklentilerine bir değer katar ve Müzeyyen'in beklentileri gitgide artar. Bakınız ben Müzeyyen'le çıkmaya kalksam neler neler sağlamam gerekir. Halbuki sizler kız arkadaşlarınızdan bu kadar ayrılmasanız, hatta görücü usulü dediğimiz fabrika satış mağazası sistemine geri dönsek, Kızların beklentileri ne kadar da aşağıda olacak ve biz ne kadar rahatça mutlu edecez onları. Yapmayın, etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 abi tekrar okudumda sdsakfodjsjfkasca wcpacopkasodfkasdfasıd ,sapfaspfklsad aasdafadaxcsax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ya hakkatten süper bi grafik ya her okuduğumda vaayy diorum yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 çok tesekkurler uzak kaldığımda baya bişeyler olmuş..aydınlandım rahatladım =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 her erkek okumalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 E tesekkur ettik bi rica eder insan bu da mı beklentinın fazla olması acaba ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ginaly beni çok şımarttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hmm belli..okuyun okuyun grafikleri sonra bi rica bi tesekkurü cok görun sonra da neymiş kızların beklentisi artmışmış..hıh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 çılgın fantaziler dışındaki tüm özellikler ginalyde vardı. değerini bilemedim :' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 distribütör şimdi bildiimiz pevezeng oluyo yani hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ahah hakkaten açmış topiği (: bunların geçtiği topikleri bulabilsem, kitap haline getirecem aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Grafikler gerçeği göstermiyor. Uçak/vuruş katsayıları irdelenmemiş orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 adamı allah ilan edeceğim bu grafiklerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 benim aklım ermiyor bu grafiklere . o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 famy naber?=P utku, çok takdir edilesi eli öpülesi bir insansın, bilim insanısın şu grafiklerle jhgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 utku yazmadı bu yazdı kıza . Biri finlandiya'da biri Türkiye'de ama işte gerisini getirmiyeyim asff gerçi utku ömden işini halletmiştir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ne? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 balon said: utku yazmadı bu yazdı kıza . Biri finlandiya'da biri Türkiye'de ama işte gerisini getirmiyeyim asff gerçi utku ömden işini halletmiştir . ne içtin gene lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 kavga etmesini bilmiyosan içmiyceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 küfür olarak algılarım, kamyonla amele toplarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Islik calarim, kahveyi basina yikarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar