Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 http://i2.photobucket.com/albums/y19/jaydeadspawn/pa%20news/animax/Tears-to-Tiara_Low2.jpg?t=1239709711 http://dreamuniverse.files.wordpress.com/2009/02/tears-to-tiara.jpg plot summary From the visual novel company Leaf. In a world resembling the middle-age. A girl, Riannon, is set to be sacrificed to appease a resurrected demon lord, Arawn. As her brother Arthur attempts to rescue her, Arawn defies those who resurrected him and frees Riannon from her captors, which leads to Riannon admiring him. This eventually leads to a party of companions being assembled for adventure, with Arawn acting as the leader. İlk iki bölümü izledim.Konu ilerledikçe iyi mi olur yoksa kötü mü olur bilemem.Ama izlerken iyi vakit geçirtecek gibi . Bana kelt efsanesi gibi geliyor belki ondan sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ARKADAŞIM KONUYU TAM OLARAK BİLMEDEN TANITIM YAZMASANIZA YA... KONUNUN İLERLEMESİNİ BEKLEYENLER VAR TANITIM YAZMAK İÇİN adsfasdf :P ama ilk iki bölümde ne umduk ne bulduk oldu resmen demon king için... Komik bi seri olacak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Eroge değil miydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Evet baya ünlü eroge firmasından hatta Leaf diye. To heart, utawarerumono, white albüm, december when there is no angel falan baya güzel vn/erogeleri var. Eskiden pc erogesiydi bu sonra ps3 remakeini yaptılar ama baya bir değişmişti stili. İngilizce çevirisinin de olması lazım pc versiyonunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açmadan bi geçmişine baktım.Ondan bilemedim zaten iyi mi olur kötü mü olur diye:)Oynayan var mı?:> ilk eroge olarak çıkmış sonra sansürlü remake yapmışlar ps3 için. http://otakureview.today.com/files/2009/03/tears-to-tiara-character-comparison.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Kaede said: Evet baya ünlü eroge firmasından hatta Leaf diye. To heart, utawarerumono, white albüm, december when there is no angel falan baya güzel vn/erogeleri var. Eskiden pc erogesiydi bu sonra ps3 remakeini yaptılar ama baya bir değişmişti stili. İngilizce çevirisinin de olması lazım pc versiyonunun zaten konu direk utawarerumono... aynı konu farklı setting resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 tears to tieria anladim bi an bole buyuk troll umutlari ile atladim topige adfasdffdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar