SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bencede din tartışmak en büyük vakit kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 1400 sene önce önce söylenen herangi bi sözü bugün uygulamak sacma ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 BARZO said: KapIKulu said: Raze said: islam süpermiş yahu ben yeni yeni anlıyorum. kısaca motto naparsan yap (hırsızlık, iftira, yalancılık, taciz vs) sonunda (cehennemde bi süre yandıktan sonra) cennete (huriler ve modifiye edilmiş vucut ile sen) gideceksin(happily ever after). pdflerini indirip çalışmaya başlayacam yakında. Yok öyle birşey o yahudi inancı. Bu halka da senelerce bunu pompaladılar. Kuran açıkca böyle olmadığını söylüyor. Bakara 80/81 idi yanlış hatırlamıyorsam. Ne ciddiyette girdim ama :D hangisi yok biraz açar mısın Ya din tartışmak bende istemiyorum ama bu konu benim için önemli. Öyle cehennemde bir süre kalacağız sonra cennetin göbeğindeyiz diye birşey yok. Kötüyseniz müslümanım deyip kurtarmak yok. Kötüyseniz sınırsız cehennem. Hayatın boyunca pislik ol cennet bekle ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 SNA1L said: din nedir olmalımıdr nasıl cıkmıstır fln vs arastırınca reddettim ben islamı fln ögrenmeme gerek kalmadı din olgusunu reddettim direk cok mutluyum daha özgür düşünebiliyorum fln kafam rahat tavsiye ederim kimse zaten sana inancını sormuyo istediğine inanabilirsin. ama inanmadığın bir şey hakkında gelipte yalan yanlış bilgi verirsen kapı gibi doğrular yüzüne vurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ahmedinejad said: yahu zamanında cüzzamın çaresi mi bulunmuş da hadisi eleştiriyorsunuz şimdi. o zaman cüzzamın çaresi yokmuş, bu kadar tehlikeli ve bulaşıcı bir hastalıktan korunmasını istemiş işte insanların peygamber. işte o yüzden türkan saylan'ı sevmiyor bu islamcılar demek ne kadar komik bir yaklaşım ya yemin ediyorum bu kadarı artık kötü niyeti de geçiyor. cüzzamın çaresi vardı o zamanlar, peygamber ona rağmen kaçın cüzzamlılardan dedi zaten. öyle bir gıcıklığı vardı cüzzamlılara. türkan saylan mevzusu tamamen çydd davası ile alakalı. yok cüzzam yok hadis. ooof of neyse. tüm zamanların kitabı değilmiymiş kuran yani? günümüzdeki şartlarda saçma mı oluyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Napolyonn said: SNA1L said: din nedir olmalımıdr nasıl cıkmıstır fln vs arastırınca reddettim ben islamı fln ögrenmeme gerek kalmadı din olgusunu reddettim direk cok mutluyum daha özgür düşünebiliyorum fln kafam rahat tavsiye ederim kimse zaten sana inancını sormuyo istediğine inanabilirsin. ama inanmadığın bir şey hakkında gelipte yalan yanlış bilgi verirsen kapı gibi doğrular yüzüne vurulur. ne doğrusu lan ahahaha adam uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 barnacle said: ahmedinejad said: yahu zamanında cüzzamın çaresi mi bulunmuş da hadisi eleştiriyorsunuz şimdi. o zaman cüzzamın çaresi yokmuş, bu kadar tehlikeli ve bulaşıcı bir hastalıktan korunmasını istemiş işte insanların peygamber. işte o yüzden türkan saylan'ı sevmiyor bu islamcılar demek ne kadar komik bir yaklaşım ya yemin ediyorum bu kadarı artık kötü niyeti de geçiyor. cüzzamın çaresi vardı o zamanlar, peygamber ona rağmen kaçın cüzzamlılardan dedi zaten. öyle bir gıcıklığı vardı cüzzamlılara. türkan saylan mevzusu tamamen çydd davası ile alakalı. yok cüzzam yok hadis. ooof of neyse. tüm zamanların kitabı değilmiymiş kuran yani? günümüzdeki şartlarda saçma mı oluyomuş? kuran da yazmıyor cüzzamlılardan kaçın diye bişey nerenden uyduruyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 1500 yıldır ezberleyemedik bi kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 orta doğuda bi numara var bütün dinler ordan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 barnacle said: ahmedinejad said: yahu zamanında cüzzamın çaresi mi bulunmuş da hadisi eleştiriyorsunuz şimdi. o zaman cüzzamın çaresi yokmuş, bu kadar tehlikeli ve bulaşıcı bir hastalıktan korunmasını istemiş işte insanların peygamber. işte o yüzden türkan saylan'ı sevmiyor bu islamcılar demek ne kadar komik bir yaklaşım ya yemin ediyorum bu kadarı artık kötü niyeti de geçiyor. cüzzamın çaresi vardı o zamanlar, peygamber ona rağmen kaçın cüzzamlılardan dedi zaten. öyle bir gıcıklığı vardı cüzzamlılara. türkan saylan mevzusu tamamen çydd davası ile alakalı. yok cüzzam yok hadis. ooof of neyse. tüm zamanların kitabı değilmiymiş kuran yani? günümüzdeki şartlarda saçma mı oluyomuş? Lafı neden bu kadar tersten anlamaya çalışıyoruz. Hadis (doğru mu yanlış mı bilmiyorum) bulaşıcı hastalıklara dikkat etmek gerektiğini söylüyor. Kuran'da da yazmıyor bu ayrıca Ayrıca, ölümcül olmayan, tedavisi mümkün olan hastalıklardan bile insanlar sakınıyor gidip grip olanı şapur şupur öpmüyor 2 taraf da bilinçliyse. 1500 sene önce karantina mantığına uygun şeyler söyledi diye islam çok saçma yeaaaa muhabbeti dönmüş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 haşhaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 beyler gandalf var kitapta yazıyor. bilip bilmeden konuşmayın yersiniz ciltleri kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ee niye devam yok peki? şimdi de söylesin bişeyler peygamberler, o zmaan vardı o zamanın halkı torpilli mi? bizde niye yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 barnacle said: ee niye devam yok peki? şimdi de söylesin bişeyler peygamberler, o zmaan vardı o zamanın halkı torpilli mi? bizde niye yok? aç oku merak ediyosan. bahçelinin püskevit muhabbeti gibi olmuş gerçi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Wispy +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 çünkü ozaman işsizlik yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Napolyonn said: SNA1L said: din nedir olmalımıdr nasıl cıkmıstır fln vs arastırınca reddettim ben islamı fln ögrenmeme gerek kalmadı din olgusunu reddettim direk cok mutluyum daha özgür düşünebiliyorum fln kafam rahat tavsiye ederim kimse zaten sana inancını sormuyo istediğine inanabilirsin. ama inanmadığın bir şey hakkında gelipte yalan yanlış bilgi verirsen kapı gibi doğrular yüzüne vurulur. sakin ol bilgi vermeye ugrasmam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Napolyonn said: barnacle said: ee niye devam yok peki? şimdi de söylesin bişeyler peygamberler, o zmaan vardı o zamanın halkı torpilli mi? bizde niye yok? aç oku merak ediyosan. bahçelinin püskevit muhabbeti gibi olmuş gerçi ahah. okudum bunun bi cevabını bulamadım. kendimi öss sistemi geçen sene değişmiş öğrenci gibi hissettim. ve çalıştığım kitap eski sistemde idi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Bu hadis olayını da bir türlü çözemedim. 10 yaşında kız çocuğuyla ilişkiye girdi diyince yanlış hadis hepsine güvenmemek lazım oluyor, günümüzle uyuşan bir şey olunca işte islam da böyle mübarek bir dindir oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 barnacle said: ee niye devam yok peki? şimdi de söylesin bişeyler peygamberler, o zmaan vardı o zamanın halkı torpilli mi? bizde niye yok? Gerçekten anlamadım burayı, ne demek istedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Ha bi de kitaptan doğrudan öldürmekle ilgili alıntılar yapınca YANLLIIIŞ YORUMLUYORSUNUZZ diyenler var. Geçen bir başlıkta tartışmıştık bolca, ben şahsen bi daha tartışmam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 KapIKulu said: Ya din tartışmak bende istemiyorum ama bu konu benim için önemli. Öyle cehennemde bir süre kalacağız sonra cennetin göbeğindeyiz diye birşey yok. Kötüyseniz müslümanım deyip kurtarmak yok. Kötüyseniz sınırsız cehennem. Hayatın boyunca pislik ol cennet bekle ne ala. napolyonn oyle demiyor ama. (içinizden biri yahudi oyununa geldi galiba) Napolyonn said: cezasını çeken herkes eninde sonunda çıkıyo. ben sevdim burayı daha takılıcam diye bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Abi aksini söyleyen sallıyor. Konuyla ilgili ayetler : BAKARA 80. İsrailoğulları: Sayılı birkaç gün müstesna, bize ateş dokunmayacaktır, dediler. De ki (onlara): Siz Allah katından bir söz mü aldınız -ki Allah sözünden caymaz-, yoksa Allah hakkında bilmediğiniz şeyleri mi söylüyorsunuz? BAKARA 81. Hayır! Kim bir kötülük eder de kötülüğü kendisini çepeçevre kuşatırsa işte o kimseler cehennemliktirler. Onlar orada devamlı kalırlar. Diyor kitap. Ha inanmayan arkadaşlar kendilerini inkar için kasmasınlar. Ben inanıyorum ve mesaj bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 GERGE said: Dini öğrenmek gibi bir gayem yok ki? Bana ne sizin dininizden? Dalgasını geçmek zevkli oluyor ama, orası ayrı. haha başlıkta ki en güzel mesaj GGG GERGEREYIZ GGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 çaresizlik diz boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar