Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Devilmanta said: Ya şu yeni armor management olayı bu patch ile gelmiyor mu patch notlarda göremedim bitürlü So is your face/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 pekaziz said: Maalesef gelmiyor. nasıl yaaa lanet olsun sana blizzard! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bisiler dl ediyo benim bilgisayar ama ne ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 patchin son 30mb kısmı ve setup şeysi işte, ulduarın girişindeki araçlarla iron armyye karşı yapılan raid kısmını merak ediyorum bakalık nası olcak :) şunu görmemiştim patch notesda bak iyimiş: Hearthstone: Cooldown has been reduced to 30 min. down from 60 min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Benim en büyük korkum baştaki vehicle combat kısmı zaten. 2 saat millet bu ne işe yarar şu ne işe yarar diye dolanacak ortalıkta, gece 11-12'yi bulur artık ilk bossun inmesi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Lag ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Norak said: şunu görmemiştim patch notesda bak iyimiş: Hearthstone: Cooldown has been reduced to 30 min. down from 60 min. Daha az porrtal acıp daha az para kazanacağız desene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ehehe yıllarca sömürdünüz ulen bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 walla shamanla glyphle 7.5 dakkada bi ancestral recall atiyosun hs yane iste hsde 30a indi e iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 yıllarca mage oynadıktan sonra paladin reroll yapınca sudan çıkmış balığa döndüm; benim HS'm bile yoktu eskiden. Şimdi cd sini falan bekliyorum. Çok zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 patchten sora wow.exe si çalışmayan varmı başka? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 avrupa downtime a girdi mi patch icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Saat 4'e kadar sunucular kapalı arkadaşlar. Son 6 saatte çıkın dolaşın gezin gelin filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 aksam 16 ya mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 öyde dediğine bakmayın, işi biten serveri açıveriyolar (bilgisayar başında kitlenin diye söylüyorum zuaa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 İlk giriş yapıp ispat edene ne veriyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 2'den 3'ten önce açılacağını sanmam ben, pek çok ıvır zıvır değişiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 16:00 ya kalmaz.. Bnm favori saat dilimim 14 : 00 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 pekaziz said: 3.1 ile gelen yeniliklere bodoslama dalmak isteyen arkadaşlara bir kaç tavsiyede bulunayım. İlk işiniz Icecrown'daki Argent Tournament bölgesine gidip günlük görevleri yapmak olsun. 5 görevin 2'si uzak bölgelerdeki mobları öldürmeyi içerdiğinden yarım saat mobun spawn olması için bekleyebilirsiniz. Sakın eksik görev yapmayın çünkü çıraklık görevlerinden bir üst seviyeye geçmek için 10 tane mark gerekiyor ve günde en fazla 5 mark alınıyor. Tabi bundan önce kendi trainer'ınıza gidip dualspec özelliğini de öğrenebilirsiniz ama yeni glyph'leri, enchant'leri basayım derseniz zaman kaybedersiniz, acele etmeyin bence. Ardından günlük fishing görevini yapmak uygun olacaktır. Yeni eklenen kaplumbağa bineği nasıl alınıyor tam emin değilim ama en azından günlük görevlerden bol bol olta ve pet kazanabilirsiniz. Dalaran'daki cooking vendor'a eklenen yeni tarifleri öğrenmeyi unutmayın. Kıyabiliyorsanız 100 cooking mark'a şefin şapkasını alın :P Bu kısım önemli arkadaşlar, paranız boşa gitmesin. Dualspec özelliğini satın aldıktan sonra ilk işiniz interface options kısmına girip "puanları verdikten sonra emin olup olmadığımı bana sor" gibisinden mesajı işaretlemek olsun. Equipment Manager bu yamayla beraber gelmiyor, daha önceden kullandığınız addon'ları silmeyin. çok teşekkürler, eğer ptrde zaman geçiren arkadaşlar varsa bu tarz tipler en azından realmlar gelene kadar paylaşırlarsa çok sevinirim. tekrar teşekkürler pekaziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Yeager said: pekaziz said: 3.1 ile gelen yeniliklere bodoslama dalmak isteyen arkadaşlara bir kaç tavsiyede bulunayım. İlk işiniz Icecrown'daki Argent Tournament bölgesine gidip günlük görevleri yapmak olsun. 5 görevin 2'si uzak bölgelerdeki mobları öldürmeyi içerdiğinden yarım saat mobun spawn olması için bekleyebilirsiniz. Sakın eksik görev yapmayın çünkü çıraklık görevlerinden bir üst seviyeye geçmek için 10 tane mark gerekiyor ve günde en fazla 5 mark alınıyor. Tabi bundan önce kendi trainer'ınıza gidip dualspec özelliğini de öğrenebilirsiniz ama yeni glyph'leri, enchant'leri basayım derseniz zaman kaybedersiniz, acele etmeyin bence. Ardından günlük fishing görevini yapmak uygun olacaktır. Yeni eklenen kaplumbağa bineği nasıl alınıyor tam emin değilim ama en azından günlük görevlerden bol bol olta ve pet kazanabilirsiniz. Dalaran'daki cooking vendor'a eklenen yeni tarifleri öğrenmeyi unutmayın. Kıyabiliyorsanız 100 cooking mark'a şefin şapkasını alın :P Bu kısım önemli arkadaşlar, paranız boşa gitmesin. Dualspec özelliğini satın aldıktan sonra ilk işiniz interface options kısmına girip "puanları verdikten sonra emin olup olmadığımı bana sor" gibisinden mesajı işaretlemek olsun. Equipment Manager bu yamayla beraber gelmiyor, daha önceden kullandığınız addon'ları silmeyin. çok teşekkürler, eğer ptrde zaman geçiren arkadaşlar varsa bu tarz tipler en azından realmlar gelene kadar paylaşırlarsa çok sevinirim. tekrar teşekkürler pekaziz. Aynen bende katılıyorum.Bu tarz bilgilerini bizimle paylaşacak olan varsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Brrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 la piramit yapmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Piramit serbest olsun burda, gururum okşandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 yalnız ben argent tournament bölgesine 1 hafta uğramam. Ana baba günü gibi olur orası. Hele ki benimki RP realmi; bütün role playerlar deli gibi hazırlanıyor o olaya. Herkes kendini asil şovalye ilan etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar