Kaede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 aynen bencede hiç literal çeviri kasma orda direk "OY OY ÇOK ŞİRİN :3" falan diye çevir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Aslında dün gece gelecekti ama bağlantım o kadar yavaşladıki ancak upload bitti. Dördüncü bölüm: http://museifu.org/2009/04/25/k-on-04-calisma-kampi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Acaba tüm hikaye boyunca erkek arkadaşları olmıcak mı? =) 4 güzeldi bu arada ahah mugi chan neyin rüyasını görüyodu o da tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Olmasın erkek arkadaş falan. School Rumble izlesin isteyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ya erkek arkadaşları olmasın tamam aşk mekş olmasın ama animede daha hiç erkek görmedik yani erkek sesi bile yok buram buram feminizm sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dellah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Bütün bölümleri bu şekilde yayınlamaya devam edecek misin? İng altyazılı olarak da bulabileceğim link var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Bütün bölümleri böyle yayınlamaya devam edeceğiz evet. İngilizceleri buradan indirebilirsin. Bizim kullandığımız raw'ları da buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dellah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 GERGE said: Bütün bölümleri böyle yayınlamaya devam edeceğiz evet. İngilizceleri buradan indirebilirsin. Bizim kullandığımız raw'ları da buradan. Çok Saol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ws 3 hafta geriden gelmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Eski bölümleri ws ile değiştireceğim ben de yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 @gerge abi k-on ları izledim eline sağlık güzel olmuş. ama birşey dikatimi çekti biricinic bölümde böyle pembe pembe altyazıar vardı çok tatlı oluştu ikinicisinde sade beyaz olmuş çok zor değilse tekrar pembiş olsun. sonra birde giriş ile çıkış şarkılarında ilkinde böyle çok güzel yapmıştın sözleri sonrakinde gene düz beyaz olmuş. hoş sadece 1 ile 2 yi izledim ama:) diğerlerinde işalla öyle olmaz. bir de bazı yerlerde japonca dan türkçeye çevirmede sıkıntı olmuş herhalde çünkü japonca>inglizce>türkçe olduğundan aklımda kalan mesela 2. bölümün başında "anlıyorum, takma kafana" mesela aslında "sorejya, shikatanai ne" diyor yani öyleyse yapcak bişiy yok böyle birkaç yer daha var ama genelinde çok güzel olmuş abi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Japonca bilmiyorum tabii. Renkli altyazılar zor oluyor, dışarı kaçıyordu bazı yerlerde, asıl K-ON! çevirme nedenim olan kız kardeşim okurken rahatsız oluyorum dedi bir de :) Sağol ama, japonca bile bile indirip izlemişsin. Widescreen'i encode ediyorum şimdi, bir ara değiştiririm onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 abi bir de şey diyim böyle her yayının belli bri standartta olsun mesela 1) Dosya isimleri--> [Museifu]_Anime_Adı_-_##_[CRC32] 2) Ya da aynı bölümü bir ws bir sd bir 1080p bir 720p falan çevirme en fazla yapacaksan en fazla bir yüksek çözünürlüklü bir de düşük çözünürlüklü olsun (sallıyorum 704x400 ve 1280x720) ne kadar fazla artırırsan sayıyı o akdar işin artar herkesi memnun edemezsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Var zaten, [museifu]_Anime_Adı_## isim. 720x400 yapıyorum widescreenleri, ötekileri 640x480 (PAL bu kadar destekliyor) Başta iki tanesi uyumsuz oldu ama, artık böyle gidiyor. CRC olayını bilmiyorum nasıl oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 GERGE said: Var zaten, [museifu]_Anime_Adı_## isim. 720x400 yapıyorum widescreenleri, ötekileri 640x480 (PAL bu kadar destekliyor) Başta iki tanesi uyumsuz oldu ama, artık böyle gidiyor. CRC olayını bilmiyorum nasıl oluyor. abi crc şey mesela uyduruyorum sen şimdi encode ettin bitirdin elindeki video dosyasını bazı progrmlarla crc32 sini hesaplayıosun dosya ismine koyuyosun adam (mesela ben) indridikten sonra gene crc32 sini hesaplayıp senin orjinal crcnle tutuyomu kontrol ediyorum eğer farklıysa internetten indirirekn hata olmuştu diyorum tekrar indiriyorum gibi. benim gibi arşivlemek hobisi olanlar çok takar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Tamam, yaparım bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 5 çok iyiydi. özellikle hocanın -you are overdoing- cevabını aldığı kısımda hayvan gibi güldüm. yalnız plaj kısmı fanservice de mio değil mi ki mio nereden bakarsan bak moe ile dolup taşıyor. sırf fanboilar bilgisayarlarını resimleriyle, odalarını poster ve figürlerle doldursun diye yapılmış karakter gibi duruyor. ki nette en fazla mio resimleri bulman da destekler nitelikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 hoca evet arada sırada demon forma geçiyor falan komik oluyor ehaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 4lünün hepsi baştan aşşağı moe fanservice ki genki girl den ADHD moe sine kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Hoca'yı çok sevdim ben. Süper karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 5 baya iyiydi ya evet, sawako sensei ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 http://img26.imageshack.us/img26/9619/1241277315172.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 sağdaki kurbağada soldaki iyiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 K-ON 05 de çevrildi: http://museifu.org/2009/05/02/k-on-05-danisman/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 K-ON! 06 : http://museifu.org/2009/05/10/k-on-06-okul-festivali/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar