Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K-ON!

GERGE

Öne çıkan mesajlar

@gerge

abi k-on ları izledim eline sağlık güzel olmuş. ama birşey dikatimi çekti biricinic bölümde böyle pembe pembe altyazıar vardı çok tatlı oluştu ikinicisinde sade beyaz olmuş çok zor değilse tekrar pembiş olsun. sonra birde giriş ile çıkış şarkılarında ilkinde böyle çok güzel yapmıştın sözleri sonrakinde gene düz beyaz olmuş. hoş sadece 1 ile 2 yi izledim ama:) diğerlerinde işalla öyle olmaz. bir de bazı yerlerde japonca dan türkçeye çevirmede sıkıntı olmuş herhalde çünkü
japonca>inglizce>türkçe olduğundan aklımda kalan mesela 2. bölümün başında "anlıyorum, takma kafana" mesela aslında "sorejya, shikatanai ne" diyor yani öyleyse yapcak bişiy yok böyle birkaç yer daha var ama genelinde çok güzel olmuş abi:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Japonca bilmiyorum tabii. Renkli altyazılar zor oluyor, dışarı kaçıyordu bazı yerlerde, asıl K-ON! çevirme nedenim olan kız kardeşim okurken rahatsız oluyorum dedi bir de :)

Sağol ama, japonca bile bile indirip izlemişsin. Widescreen'i encode ediyorum şimdi, bir ara değiştiririm onları.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bir de şey diyim böyle her yayının belli bri standartta olsun
mesela
1) Dosya isimleri--> [Museifu]_Anime_Adı_-_##_[CRC32]
2) Ya da aynı bölümü bir ws bir sd bir 1080p bir 720p falan çevirme en fazla yapacaksan en fazla bir yüksek çözünürlüklü bir de düşük çözünürlüklü olsun (sallıyorum 704x400 ve 1280x720) ne kadar fazla artırırsan sayıyı o akdar işin artar herkesi memnun edemezsin:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Var zaten, [museifu]_Anime_Adı_## isim.

720x400 yapıyorum widescreenleri, ötekileri 640x480 (PAL bu kadar destekliyor)

Başta iki tanesi uyumsuz oldu ama, artık böyle gidiyor.

CRC olayını bilmiyorum nasıl oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:
Var zaten, [museifu]_Anime_Adı_## isim.

720x400 yapıyorum widescreenleri, ötekileri 640x480 (PAL bu kadar destekliyor)

Başta iki tanesi uyumsuz oldu ama, artık böyle gidiyor.

CRC olayını bilmiyorum nasıl oluyor.

abi crc şey mesela uyduruyorum sen şimdi encode ettin bitirdin elindeki video dosyasını bazı progrmlarla crc32 sini hesaplayıosun dosya ismine koyuyosun adam (mesela ben) indridikten sonra gene crc32 sini hesaplayıp senin orjinal crcnle tutuyomu kontrol ediyorum eğer farklıysa internetten indirirekn hata olmuştu diyorum tekrar indiriyorum gibi. benim gibi arşivlemek hobisi olanlar çok takar bunu
Sosyal ağlarda paylaş

5 çok iyiydi. özellikle hocanın -you are overdoing- cevabını aldığı kısımda hayvan gibi güldüm.

yalnız plaj kısmı fanservice de mio değil mi ki

mio nereden bakarsan bak moe ile dolup taşıyor. sırf fanboilar bilgisayarlarını resimleriyle, odalarını poster ve figürlerle doldursun diye yapılmış karakter gibi duruyor. ki nette en fazla mio resimleri bulman da destekler nitelikte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...