Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 arkadaşlar uzun süredir beraber bişeyler yaptıgımız, çeşitli değişikler geçirerek son halini alan grubumuzun son bestesini yorumlarınıza açmak istiyorum.tarza genel olarak rock diyelim.gerçi son zamanlarda progressive bişeyler kasmaya kasıyoruzda şimdiki bestelerde pek içermiyor. Besteyi myspace adresi'nden dinleyebilirsiniz. parça ismi Geleneksel Tımarhane. (myspace playerındaki intro değil aman. hakkımızda bölumunde.) not:myspace büyük dosyalara izin vermediği için herkes dinlesin.coma upload ettik.myspace üzerinden hakkımızda kısmından dinleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ben oldukça beyendim valla helal olsun.azıcık pentagram kokuyor bazı yerlerde ama bu hiç de kötü değil aksine çok güzel bence. devam edin yenileri eklemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ben bayaa beğendim, çogzel olmuş. amatör rock gruplarının bateriye abanan abuk tarzının aksine profesyonel bir sound hissettim ben şahsen kendim bizzat. +rep, albumunuz çıkarsa para verip alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ilk defa dinleyenlerden böle yorumlar almak gayet hoşumuza gitti :) sağolun. ilk bestelere göre bunda bir çok aşama kaydettik. geçen seneki şehir(bizim bestelerden bi tanesi) kaydında aynen dediğin amatör ruhtaki kendimizi gösterme çabasından kurtuldugumuza ınanıyorum. ha tabi kendini gösterme çabası olmazsa olmazda üsturuplu yapmak lazım. bunu gördüm bizzat grubun davulcusu olarak. bakalım.. elde daha bi çok melodi, ritm var birşeye ulaşır inş. ha bide roxy'e katıldık bu besteyle nolcak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bu arada direk myspace'ten dinlenilebilir hale soktuk ses kalitesi düştü biraz ama olsun. direk ilk parça(geleneksel tımarhane), üşenmeyip dinleyen olursa yorumları bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 yaramaz dediğin kelimeyi biraz daha açarsan bi işe yarıyabılırsın belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 beğenmedim sound zevkime uymadı. yoruma açık yeni besteniz pek yoruma açık değil mi ?? şahsi yorumum senin işe yaramaz olabilir ama yaptığın müzik kimsenin bi işine yaramaz :) yinede başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 eksiğimiz varsa nelerdir diye sormuş, ilk postu okuyunca anlaşılıyor sanırım. ginaly said: amatör rock gruplarının bateriye abanan abuk tarzının aksine profesyonel bir sound hissettim ben şahsen kendim bizzat. +1 eksi olarak başta kullandığınız melodiyi aralarda da kullanmanız biraz baydı beni şahsen, çok kompleks olmayabilir ama -şimdi tanımlayamıyorum tam olarak, oryantale göz kırpan diyeyim- sık tekrarı beni baydı. aşırı baharatlı bir yemek yemek gibi diyeyim, başlangıçta güzel gelir ama birkaç lokma sonra içinizi kıymaya başlar. vokal bazen cıvıtıyor, sözü bitirmek için ritm ve ezgiyle alakasız bir bölgeye sapabiliyor, onun dışında kötü değil, uyumlu sayılır müzikle. yarısında aniden gitarın girişi biraz kötü kaçmış, sanki şarkı bitmiş de farklı bir parçaya geçermiş gibi bir havası var, önceki kısma yedirilmiş bir şekilde geçiş yapsaydınız daha şık olurdu. bunların dışında özellikle de amatör bir grup için oldukça iyi bir iş çıkartmışssınız, iki üç akor üstüne yandııeeam zın zın tırı vırı diye bir şey olmamış, dinlenirken baymadım açıkçası artık pek dinlediğim bir tür olmamasına rağmen. ha aşkından ölüyooam laminörhedemajör hadi iyi günler diye bir şey çıkarsanız bizde tutma ihtimali çok daha fazla evet, kendinizi biraz daha geliştirmeniz lazım -örneğin- progresif metal dinleyicisine de hitap etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 beğendim ben. güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 @Fly başlardaki melodiyi sözlerle bitirmek için kastık ta genel olarak herkese uzun geldi evet. sonradan banada geldi hatta.biraz daha atraksiyon yapılabilirmiş hiç olmassa aynı melodi üstüne. vokal olayında da şu an yapabildiğimizin en iyisi bu demekten başka çare gelmiyor elimden:). zamanla oda tam rayına oturur inş. yarısında ki boşluğu hiç düşünmedik ya. en azından bu kadar boş bırakmayız diye umuyoduk ta kayıttan sonra anlayınca pek işe yaramadı. bi barda konserde çalarken falan genel olarak hem parça daha atraksiyonlu işler olcak, hem o arası doluyor biraz.tek olay amatörlükten ve "hadi hemen kaydedelimde dinleyelim" mantalitesinden oldu o iş. yorumların için saol. eksikleri görmemizi sağlıyor.(tu) @B-ownz "işe yaramaz" bir yorum diyorsan 1-2 cümleyle desteklemen lazımki yazdığın şeylerden bi kar elde edebileyim. o yazdığın yıkıcı eleştiriden öteye gidemiyor.onunda ne sana ne bana yararı var.saol ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar