Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 efendim, benim gerçekten çok leş bir bilgisyarım var, öyle ki ram 512mb. o yüzden tüm programların az süslü olanını az sistem kaynağı yiyenini tercih ediyorum. yine aynı kafayla, işimi görüyor diye office 2000'den öteye geçmedim. şimdi yeni versiyonlarla ara çok açılınca, dedik ki yenilerden birini yükleyelim. sorum şu, microsoft office'in en ram kaynak tüketeni hangisi son çıkanlardan? openoffice falan demeyin, malesef ms olmak zorunda. saçma bir soru oldu farkındayım. çünkü kendim için sormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 office xp (2000den bi sonraki versiyon, 2002 diye de geçer) kullan. son uyumluluk paketlerini de yüklersin, yeni ofis sürümlerinin docx vs. gibi kıl dosyalarını da açar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 office 2003 1 ghz, 512 ramli makinada rahat çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 2003 öyleyse. Ama yeni office'lerin formatları da değişik. 2003 onları açamaz. Onlar için de bir AbiWord yüklense yeter. edit: Mr. Hand'in söylediğini gördüm de, uyumluk paketi çıktıysa iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar