firatram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=47851357636&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Güzel bir olay da, buna canlı tanık olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hakkaten, oha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 offf offf muhteşem bayılıyorum bu hayvanlara dünyanın en güzel varlıkları temmuz ağustos ayı gibi sabah 5-6 civarı silivri açıklarında balığa çıkarsanız sık sık görebilirsiniz. Bu kadar fazla çıkmıyor tabiki ama 3-5 tanesi bazen çok uzaktan bazen de çok yakınınızdan geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 tam bu havalarda istanbul boğazında da görebilirsiniz 3er 5er tane, boğaz vapurunu tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Boğaz vapurlarında hatunlar oluyomuş tam yazmalık, doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Ben Indigo'ya falan gitme ihtiyacı duymuyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Kankaları topladık bu akşam vapur yapıyoruz, çılgın atıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Hatun olmazsa yunuslara, o da olmadı kaptana artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hakkaten anbilivibıl lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 orda olsam suya kesin atlardim. kutup ayisi degil ki bunlar. yunus sadece. insan dostu varliklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yunuslar pekte iyi niyetli değiller açıklarda aslında.Belki kendilerini koruma isteğinden belki de vahşiliklerinden Fazla yaklaşırsanız teknenizi devirme ihtimalleri çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 her sene görüorm 1-2 defa kuzey ege taraflarında yazlıkta. geçen sene: saat 12 diildi daha oturuorm sahilde. baktım geçmeye başladılar. koştum koşarken üstümü çıkardım iskeleden atladım hızlı bi şekilde yüzmeye başladım.. bayaa gittikten sonra kaldırdım kafayı nerdeler diye. 3 tanesi(sanırım erkek olanlarıydı, dişiler küçük oluor=) önümden aynı anda bi sıçradı suda dondum kaldım. hareket edemedim aramızda 2 metre falan vardı. seneye inşallah dokunmayı amaçlıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Ben de görmüştüm ama kıyıya vurmuştu benim gördüğüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 muhteşem. çok seviyorum bu hayvanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 İyi et çıkar bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar