Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Durum raporu, nasıldır uo?

Suark

Öne çıkan mesajlar

Ya geçen arkadaşlarla konuşurken bi özlem aldı içimi, oynayasım geldi
Fekat, sadece rp yapasım var hani şöyle hobbit gibi bir yerde
Şimdi ben server ismi felan katiyen istemiyorum, sadece bilgi istiyorum
oyun ne halde? durumlar ne? OSİ güzel mi?
neler yapıyorsunuz
hım?
Sosyal ağlarda paylaş

OSI'yi bilmiyorum baya oldu oynamayalı.

sphere piyasası britte oyuna başlayıp stat stone'dan statlarını seçip bir gate ile newbie center'a gidip skill dummyler ile skillerini kastığın serverlarla dolu. ve en ilginç tarafı hepsi aynı, taşlar, teachler yerleri fln:) zorlanmıyosun:P hepsi aynı. bi nebula var ayakta, eski kalitesinde ama 3/1 playerda tabi.

runuo piyasası aynı, var bi tane dolu server. kalabalık bayağı (250+) oynanabilir, runuocuysan tabii.

bronxun projesini bekliyorum ben. herhalde birsürü bekleyen vardır benden başka. heralde şu saatten sonra o paklar bizi bi tek. açılcak gibi yakında bekliyoruz bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:
OSI'yi bilmiyorum baya oldu oynamayalı.
bronxun projesini bekliyorum ben. herhalde birsürü bekleyen vardır benden başka. heralde şu saatten sonra o paklar bizi bi tek. açılcak gibi yakında bekliyoruz bakalım.

+1 beklemedeyiz, zaten oynanacak serverda kalmadı, nebulanın scriptleri kaliteli olabilir ama oyuncu kalitesi 12-- oldu artık
Sosyal ağlarda paylaş

OSI'de en son geçen sene baktığımda pvp anlamında gerçekten çok zayıf durumda olduğunu gördüm. Sadece Yew Moongate etrafında player bulabiliyorsunuz, map gitgide büyüyor ve herkes pvm'ye yönelmiş durumda.
Bu arada ben de uzun zamandır oynanacak shard arayışındayım. Bronx'un açacağı shard gözüme güzel göründü. İsterseniz bir bakın. www.avaholm.com ( Tamamen paylaşım amaçlı koyuyorum bu linki bu muhtemelen forum kurallarına aykırı, affınıza sığınmaktayım :) )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...