moriQ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hibarnate masaüstünde de kullanılabilir ama genelde driver sorunları nedeniyle pek tutmuyor. örneğin bende tekrar açtığımda ses çıkmıyor. registry temizleme/düzenleme olayıda çok önemli. Registry Mechanic öneririm. Hem temizleyip hem defrag edebiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ccleaner çok sakat bi program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 niyee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bi kere tüm registryim gitmişti. firefoxtaki herşey filan. o yüzden sakat. yani kullanmasını bilmezsen ( benim gibi sdfsdf) sakat oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 xp32 80 sn 10 ay önce kurdum hiç defrag yapmadım yapmamda kolay kolay. başlangıç menüsünü temizliyorum zaman zaman, internal harddiskin %80i dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Açılış süresi: 17 sn (Login) 25 sn (komple açılış) İşletim sistemi: mac os x leopard 10.5.6 İşletim sistemini ne zaman kurdunuz? 6 ay önce Tiger'dan upgrade En son ne zaman defrag yaptınız? Hiç yapmadım. Açılışı hızlı kalması için dikkat ettiğiniz şeyler var mı? Ara sıra Onyx adlı programla kontrol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 matama said: benim disimda hibernate olayini kullanan yok mu ya? benim laptop hep hibernate Kullandigin programlar gereksiz artiklar birakiyorsa, hybernate yerine kapatip acmayi tercih edebiliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar