moriQ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hibarnate masaüstünde de kullanılabilir ama genelde driver sorunları nedeniyle pek tutmuyor. örneğin bende tekrar açtığımda ses çıkmıyor. registry temizleme/düzenleme olayıda çok önemli. Registry Mechanic öneririm. Hem temizleyip hem defrag edebiliyosunuz.
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bi kere tüm registryim gitmişti. firefoxtaki herşey filan. o yüzden sakat. yani kullanmasını bilmezsen ( benim gibi sdfsdf) sakat oluyo
elesso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 xp32 80 sn 10 ay önce kurdum hiç defrag yapmadım yapmamda kolay kolay. başlangıç menüsünü temizliyorum zaman zaman, internal harddiskin %80i dolu.
Mino Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Açılış süresi: 17 sn (Login) 25 sn (komple açılış) İşletim sistemi: mac os x leopard 10.5.6 İşletim sistemini ne zaman kurdunuz? 6 ay önce Tiger'dan upgrade En son ne zaman defrag yaptınız? Hiç yapmadım. Açılışı hızlı kalması için dikkat ettiğiniz şeyler var mı? Ara sıra Onyx adlı programla kontrol.
riglous Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 matama said: benim disimda hibernate olayini kullanan yok mu ya? benim laptop hep hibernate Kullandigin programlar gereksiz artiklar birakiyorsa, hybernate yerine kapatip acmayi tercih edebiliyor insan.
Öne çıkan mesajlar