soulberry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bi arkadaşla konuşuyorum. cümle içinde kullanıcaktım da fail olmasın dedim tam hatırlamadığım için.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 "Denizsu senin gözlerine baktığımda sanki marixte ki gibi kırmızı hapı içmiş o sonsuz olan ucu bucuğı olmayan matrixe dalmış gibiyim.Matrix demişken.Benim evde boxset var gelir misin?"
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sinad said: "Denizsu senin gözlerine baktığımda sanki marixte ki gibi kırmızı hapı içmiş o sonsuz olan ucu bucuğı olmayan matrixe dalmış gibiyim.Matrix demişken.Benim evde boxset var gelir misin?" ben bilmem benim kocam asker
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 İkisini alınca Türkiye'de uyanıp Türk oluyorsun. Eheh hacı ikisini alırsam nolur eheheh yapan adamı nereye yollayacaklar başka?
balon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 matrix mantigina gore arayuz oluyorsun matrixte .ajan simith tarzi bir sey olursun yani .
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 kırmızı hapı morfiyusa sokunca system failure oluyo
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 dostuum! insan kendi yolunu kendisi çizmeli.. yeşil hap ftw! bi süre sonra, kahramanımız uyanır. karşılaşacağı manzaraya hiçbir şekilde hazırlıklı değildir! aa feto-can? siz siz olun hapın rengine dikkat edin
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 fetullahrix e girmeyin mazallah. Architecht Feto
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hayır! onnunla aramızaa girmeyin! ikimiz bi fidanın, yeşil açan dalıyız!
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 lan aklıma bi rockos modern life bölümü geldi.. ama bulamadım nette!!!!! özetle şudur olay; said: (Rocko forces his flu pill down his throat, then reads the bottle) Rocko: (reading) Warning: Not to be taken... orally... Flu-In-U-Enza adlı bölümmüş bi önceki bölüm buymuş.. onu izleyin bari http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoID=1073369307
Öne çıkan mesajlar