Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue kasmak istiyorum ve önerilerinizi bekliyorum


B-ownz

Öne çıkan mesajlar

Burning Crusade gelmeden önce oyunu bırakmıştım yani en yüksek gördüğüm lvl 60 oldu geçenlerde baktım her akşam dışarı çıkıyorum ve çok para harcıyorum.. wow'a başlamaya karar verdim, daha önce çok keyif alarak oynadığım class'ı tekrar kasıcam ama gördümki oyun baya bi değişmiş :)

Kısacası gerek ırk gerek alliance veya horde char tipine realm önerilerinize kadar ihtiyacım var şimdiden saol patiler :)


Edit : aşağıdaki yeni char konusunu komple okudum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pvp yaparım diyorsan
Quickness
Reduces the chance that melee and ranged attackers will hit you by 2%.

bayaa bir iyi;

pve yaparım diyorsan shadowmeld aggro drop olarak işe yarıyor.

wisp ayrıca çok güzel bir racial :D

Ayrıca night elfler en yüksek base agility'e sahip!!!

(gerçi 80 level'a gelince 5 agi ne farkeder ki :D )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rogue kasmaya baslamadn once sana 1 oneri us ve eu forumlarını iyice 1 kontrol et yazılanları oku acaba rogue kasmaya deger mi? yılların rpmindeki yerimiz bile degisiyo yavastan :( kas dknı misler gbi kafan rahat olsun hazır 60ında varmıs mis ama kasıcam dersen bence human ac(pvpde fazladan 1 trinket tasımak guzel bisey^^)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum gnome-undead-orc şu anda Night Elf male rogue oynuyorum.Sana şunu diyebilirim Night Elf Male=Trans.Direk transa geçiyorum ne ile oynarken.Resmen rogue için yaratılmış bir ırk.O vuruşlar taklalar dönüşler vs EFSANE(female değil MALE)

Ama pvpde ezeyim diyorsan ya gnome ya undead açıcan.Arenada yada outdoor pvpde ayağını bağladıklarında escape artist hayat kurtarıyor+maçı almanı sağlıyor.Undead rogue aynı şekilde fear yediğinde trinket değilde will of the forsaken basmak güzel.Shadowmeldi çakal oynayıp kullanırsan oda güzel.Mesela çoğu zaman 5 kişi arasında shadowmeld sonra invis uzuyorum.Mage novaya aldığında falanda çat diye basıp invis oluyorsun şaşırıyor.Orc fena değil atack power dalgasını açıp eviscrate patlattığında dünya damage vuruyor + stun resisti vardı eskiden şimdi değişmiş o.Humanı oynamadım güzel diyorlarda ben nefret ediyorum human ve dwarf ırklarından oyunda.Rogue için fazla odunlar haha.Para versen oynamam.

Rogueun genel olarak pvpdeki yeri 1v1ler ve outdoor bgler şu an.Rogue u çok sevmen lazım şuan ki haliyle oynaman için.Yoksa videocu gençler gibi bırakırsın her nerf yediğinde,ki şuan oyundaki bütün dps classların damagei roguetan fazla.

Rogue oynamak sanattır diyorum ve yazımı bitiriyorum :) daha detaylı bilgi istersen özelden yazarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum çok saol beni güzel aydınlattın. rogue dışında bi class düşünemiyorum zaten benim oyun yapım karşımdaki 3-4 kişi veya 1 party adamı en zayıf anlarında yakalamak için gerekirse 30 dakika izlerim rogue herşekilde şu oyundaki en estetik class diğer klasslar çok mantıksız ve bodoz geliyor bana


gnome üstüne para verseler oynamam ud kafama yatıyor ama hali hazırda nelf male var :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Önce arena yapalım sonra konuşalım plz.Full deadly rogueumu bıraktım mage partnerim dk-paladan kusup oyunu bıraktığı için.Roguea arenada iyi demek DK ya oynaması inanılmaz kabiliyet istiyor demekten de beter.3v3 ü işe karıştıranlara son USA arena turnuvasında başarı oranında rogue-warrior ve druidin %0 olduğunu hatırlatırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3v3 EU tournement realm top 3 takım rogue mage priest. US + EU toplam 20 takımdan 5 tanesi rmp. her class her bracketta iyi olacak diye bişey yok sonuçta. 2v2 olmuyorsa diğerlerine bakarsın. bu arada herhangi bi classı dk ile karşılaştırmakta ayrı bi komedi, blizzard bile kabul ediyor holy pala + dk konusunda saçmaladıklarını.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

USA 3v3 turnuvasında buraya daha önce ss atıldı Rogue-Warrior-Druid=0.

Kendi hatamıda belirteyim arena turnuvalarına bakarak classa iyi kötü demek çok yanlış.Önemli olan sizin bgnizdeki durum.R.shaman-warlock için millet ağlarken benim arkadaşlarım rogue-shaman-warlock 2400 çektiler.Rogue-warlock 2500 var bizim stormscalede.Ama bunlar istisna.Çok eskiden beri beraber oynayan ve artık herşeyi oturmuş arena takımları yapıyor bunları.

Biz s1 den beri rogue-mage oynuyoruz.Bizimde herşeyimiz oturduğu için rahattık 80 de belli bir süre.Ama diğer bazı setuplar gibi huzur içinde yapamadık ratingleri.Çünkü rogueun içi aşırı boş.

Rogue açarsın oynarsın.Çok pro mage-priest bulursan ki çok zor.Hayatında başarılar.Arena turnuvasındaki yada videolardaki gibi değil oyun ne yazikki.Şu an bende başka mage bulsam 1800 ü geçemem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Barathrum US top 10 da 3 rogue var, EU + US toplamda 7 rogue var. Daha önce de yazmıştım aynı mesajı başka başlığa, buraya da yazıyorum tekrar.

said:
American Standings
Rank. Team Name Classes Win – Loss Team Rating
1. a wild rogmonkey appears Hunter, Mage, Shaman 126 – 31 2540
2. well then Death Knight, Paladin, Warlock 167 – 40 2538
3. GET TANKED Death Knight, Paladin, Warlock 164 – 45 2521
4. monkey attack squad Hunter, Mage, Shaman 296 – 129 2519
5. BARKSDALE CREW Death Knight, Paladin, Warlock 195 – 66 2513
6. GET MONEY GET PAYCE Death Knight, Hunter, Paladin 264 – 133 2510
7. Primatech Death Knight, Paladin, Warlock 100 – 19 2500
8. Almost Eighty On Live Rogue, Shaman, Warlock 147 – 54 2491
9. Lord Icarium n Friends Mage, Priest, Rogue 104 – 39 2484
10. big team Rogue, Shaman, Warlock 145 – 56 2483

European Standings
Rank. Team Name Classes Win – Loss Team Rating
1. we r randoms Mage, Priest, Rogue 189 - 65 2401
2. Gqwgqwgqgqgq Mage, Priest, Rogue 155 - 48 2362
3. eDawgs Mage, Priest, Rogue 165 - 66 2351
4. BOMBERS Hunter, Paladin, Priest 181 - 78 2345
5. Improved Clicks Death Knight, Hunter, Paladin 276 - 158 2340
6. seriously ure out Druid, Warlock, Warrior 242 - 142 2335
7. Unstable bomb Death Knight, Paladin, Warlock 160 - 60 2332
8. Hex and the city Druid, Mage, Shaman 128 - 72 2330
9. WHAT IS UP YO Hunter, Shaman, Warlock 172 - 72 2327
10. àAà RAT Mage, Priest, Rogue 199 - 107 2313


asıl sorun bir classın arenada iyi olup olmadığını neye göre ölçebiliriz sorusunda. turnuva takımlarındaki class dağılımları buna bir ölçü olabilir. belli bir rating üzerindeki takımalrın class dağılımalrı da ölçü olabilir. ama diğer yandan senin de dediğin gibi oynanılan server/battle group işleri çok deiştirebiliyor mesela.

siz yapamamışsınız, oynamayı bilmiyorsunuz falan demiyorum kesinlikle, yanlış anlaşılmasın. sizin oyun stilinize ters gelmiş dk/pala takımları ve işler istediğinizi gibi gitmemiş ama bu demek değilki rogue çok ezik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende diyorum ki Bir classı oynayıp sonra konuşalım.Turnuvadan turnuvaya değişiyor olay.Al sana ilk turnuvanın istatistiği http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/march/ustournament0331.jpg

Hani nerde Rogue?Başka bir topicte arkadaş warlockla 3sn de öldüm oyunu bırakıyorum demiş.Evet warlock 3snde ölüyor arenada kesiyoruz ki biliyoruz.Onada bu tip mesajlar atmışlar.O mesajları atanın kaçı warlock oynuyo?Yada şuraya yazanın kaçı rogue oynuyo?Seninle tartışmamam lazım bile rogue oyuncusu değilsin çünkü.

Rogue-warlock-warrior bunların içi çok boş şu an.Deli gibi damage yiyorlar.Bu yüzdende Rogue ve warlocku anca arena turnuvalarında vs görürsün listelerde.Ben stormscalede oynuyorum ve durum hiçte böyle değil ne yazikki.

Al buyur 2v2 istatistik http://www.realmhistory.net/arena-statistics/team-setup.html 2v2 bulması en kolay setupta ondan 2v2 örneği veriyorum.3V3 için 2 tane daha süper anlaştığın ve iyi oyuncu olması lazım.5v5 için dahada fazla.Ama 2v2 de çok iyi anlaştığın eski bir arkadaşınla yapabilirsin.
Dünyanın en yüksek ratingli takımları için:http://www.realmhistory.net/arena-ranking.html

Yazmayı unuttum.Rogue kesinlikle çok ezik demiyorum.Rogue güzel ama arenası kusturuyor ki offical rogue forumlarındada dünya mesaj var.Yaşayıp görmek lazım.Ben yaşadım ve tecrübelerimi yazdım.Varsa tecrübelerini yazıcak arkadaş saygı duyup zevkle okurum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş



öncelikle turnuvanın son hali bu. hiç te az değil rogue sayısı senin söylediğin gibi.

warlocklar şu an ağlamaya hakkı en az olan classlardan birisi. wotlk başında kötüydü durumları kabul ama şu an gayet iyi durumdalar. aksini iddia etmenin anlamı yok. dk,pala,warlock 3v3 için en iyi setup.

turnuva arena olayının en üst noktası diyebiliriz rahatlıkla. he diyosan turnuva umrumda değil, o zaman buyur burdan yak, al senin verdiğin siteden istatistikler

http://www.realmhistory.net/arena-statistics/class-breakdown.html

2v2 - 2000+ rating rogue 3. sırada
2v2 - 2200+ rating rogue 3. sırada
3v3 - 2000+ rating rogue 3. sırada
3v3 - 2200+ rating rogue 3. sırada

ilk 2 sürekli paladin ve DK, ki bunların op olduğunu kabul etmeyen yok zaten.

yine aynı siteden en çok oynanan takım setupları

http://www.realmhistory.net/arena-statistics/team-setup.html

rogue yine hiçte öyle yerlerde değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sana verdiğim sitede 2v2 rogue %9,top 10 dada 1 yada 2 takımda var.Şimdi rogue imba oluyor?

2v2 top 10=1 rogue,3v3 top 10 2 rogue,5v5 top 10 2 rogue.

Arena turnuvası bir çok kez yapılıyor.Sana attığım istatistikte yok şimdi var.Bu rogue u imba yapmaz.5v5 te bana 1 tane rogue göster şu team setup statisticste= http://www.realmhistory.net/arena-statistics/team-setup.html

3v3 e bakıyorsan 5v5 ede bak ozaman.

En sonunda söylediğim gibi.Rogue oyna öyle gel konuşalım.Bana 2 takımın yaptığı ratingle gelme plz.Warlock içinde warlock oyna öyle gel bir zahmet.

Sana söylemiştim istisnalar kaideyi bozmaz.Bizim serverda 2500 var 2v2 rogue-lock.2400+ 2 tane gnome frost mage var.Bazı şeyleri yaşamak lazım.

Şu yazılarında kendinden hiçbirşey katamıyorsun.Çünkü hiç oynamamışsın.Arenaya hiç girdinmi 80 de merak ediyorum.Ben kendi tecrübelerimi yazarken sen sitelerden resimler yolluyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Senin kendi verdiğin sitedeki istatikler söylüyor 2v2 ve 3v3 te rogue en iyi 3. class. Daha nasıl bir kanıt istiyorsunki ? Tutturmuşsun oynamamışsın bilmiyorsun diye. Nerden biliyorsun oynayıp oynamadığımı ? yada benim oynayıp oynamamam neyi deiştirir, sonuçta rakamlar ortada. turnuvayı geçtim bütün serverların toplamından bahsediyorum yani. 2v2 bitti 3v3 bitti 5v5 sürüyorsun şimdi de ortaya savunma olarak, bumudur ? bir class her bracketta iyi olacak diye birşey yok. ayrıca rogue hiçbir zaman 5v5 te iyi değildi.

herhangi bir classın arena da ne durumda olduğunu görmek için o classı oynamak gerekiyor gibi saçma bir kural sürüyorsun ortaya. herneyse devam ettirmeye gerek yok tartışmayı. çok agresifsin ve giderek bende aynı tarzda mesajlar atmaya başlıyorum.

sonuçta önceki mesajdaki linklerde görünüyor istatistikler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...