Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Richard A. Knaak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaslar, bu yazarin sadece 'Legend of Huma' sini okudum. Huma hayrani olmamdan dolayida olabilir begenmistim o kitabi. Simdi bibliyografyasina baktim, hemen hemen butun populer fantastik konular uzerine kitaplari var. Warcraft, Diablo, Dragonlance, Ragnorak.
Nasil bilirsiniz bu yazari?
Mesaj tarihi:
ya bi dakka
legend of huma dusundugum kitap mi
sonunda bole necromancerlar iskeletler felan smmonliyolar
oysa dunyanin en kotu yazari cunkude
o mu aceba
kaz the mitaor baya iyi bi kitap aslinda
Mesaj tarihi:
kitapları ahanda

bu amca öle sipariş üstüne kitap yazanlardan, dragonlancedan girip conandan warcrafttan büyük ihtimalle starwarstan falanda çıkmış, bu yüzden öle çok güzel süper değildir kitpaların hiçbiri anca ortalama hatta kötüdür bazısı. salvatore daha iyi bundan :p
Mesaj tarihi:
Huma can'dir dostlar hehe. Bu Legend of Huma ilk okudugum ingilizce fantastikti, o yuzden daha karizmatik gelmis olabilir :).
Salvatore biraz okudum farkli bir dunya istiyorum, aslinda amacim Diablo'ya yada Warcraft'a bakmakti ordan gordum bu yazari. Baska alternatifler arastiriyim.
Mesaj tarihi:
Norak said:
kitapları ahanda

bu amca öle sipariş üstüne kitap yazanlardan, dragonlancedan girip conandan warcrafttan büyük ihtimalle starwarstan falanda çıkmış, bu yüzden öle çok güzel süper değildir kitpaların hiçbiri anca ortalama hatta kötüdür bazısı. salvatore daha iyi bundan :p

shared world yazarlarının hepsi öyle.

salvatore un da homeland üçlemesini oku yeter, gerisi hep aynı hikaye...
Mesaj tarihi:
işte hepsi öle ama salvatore en azından sıkılmadan okunuyor action falan, bu adamın diablo kitapları vardı 3 kitabı 6 ayda falan okudum sanırım öyle sıkıcı yane :(
Mesaj tarihi:
BonePART said:
ya bi dakka
legend of huma dusundugum kitap mi
sonunda bole necromancerlar iskeletler felan smmonliyolar
oysa dunyanin en kotu yazari cunkude
o mu aceba
kaz the mitaor baya iyi bi kitap aslinda

o değil ya, sizin dediiniz başka bi solamnia şövalyesiyle ilgili bi kitap ben de unuttum şimdi adını. huma gayet güzel.
edit: fistandantilus'un kitabı olabilir emin deilim
Mesaj tarihi:
Vinas Solamnus?

Bence vasat bir yazar. Yalnız ayırdığım bir kitabı var, Huma şahane bir kitaptır. Seneler geçti o yüzden adam ne ölçüde yazmış hatırlamıyorum ancak olay örgüsü mükemmeldir. Huma, Magius ve Kaz da en baba Dragonlance charları zaten, sonradan gelenler halt etmiş. O kitaptaki yan charlar bile sağlam, amcasıydı, ejderhalardı, evil magedi.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Evet Vinas Solomnus kitabinda Fistandantilus dan sonra Dragonlance'de 2. Lich i yaratmis bir adamdir bu. Nasil bir rahatliktir neye gore yapti bilmiyorum ama normalde Lance Mid level bir dunyadir, adam gitti Lich koydu kitaba... Oyle bir karakter Lance'de 1000 yil falan yankilanirdi normalde, resmen dunyayi bozan kitaplardandir.
  • Yeni Oluştur...