Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prezervatifler ne kadar koruyor

IMGOINGTOWIN

Öne çıkan mesajlar

said:
Qui, 07 June 2003 20:18 tarihinde demiş ki:
Bütün ay boyunca bir bayanın hamile kalabileceği 4 gün var zaten.

Spermler 3 gün yaşayabiliyor,
Yumurta 14. günde atılıp 2 gün yaşayabiliyor.

Buna takvin yöntemi deseler çok güvenilir değil. Ovulasyonun ileri geri kayma riski var, stress hormanel ilaç sağlık sorunları vs.. sebeplerden.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm

Qui, bize Sperm 24 saat Yumurta 48 saat die öğretiyorlardı okullarda?!?!?
...
Birde şey durumu var: Aman garantiye alıyım diye sağlam condom alıyorsunuz -ör: okey- ama fazla korusun diye aşırı kalın yapılmış ve zevk alamıyorsun. yani ortasını da tutturmak lazım [bkz: durex; çünkü hissedebilmek herşeydir denemedim ama bu da fazla incedir herhalde?][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

Sperm 2 gün diye biliyorumda ne olur ne olmaz 3 dedim. Sonra başımıza kakmasınlar "Qui sen dedin ben yaptım, yaktım çıranı" yada "bu çocuğu kabul etmiyorum onu Qui'ye verin" şeklinde :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere

Sosyal ağlarda paylaş

Fizyoloji kitabıma baktımda hamilelikten kaçınmak için, ovulasyondan 4 gün önceden ve 3 gün sonrasına dek ilişkiden kaçınmak gerekir diyor. Ovulasyon +1-1 olabildiğine göre sperm için 3 gün, yumurta için 2 gün gibi bir sonuç çıkıyor. Birçok faktör bunları etkilediği için kesin bişey söylemek mümkün değil zaten. Bu arada bu rakamlarda düzenli adet görenler için geçerli ve güvenilir bir yöntem değil kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tsubasa, 12 June 2003 19:11 tarihinde demiş ki:
babalar bir iyi bir de kotu bir haberim var.kotu haber prezervatifin korumanmada basarısızlık oranı % 20-25 oranında.kesinlikle dogru ben doktorum TUS sınavına caslısıyoprum[hline]Est solarus oth mithas

İyide biz sadece prezervatifden bahsetmiyoruzki yani en azından ben yanında spermicide ve ovulasyon takvimine göre hareket etmeyide üstüne ekledim :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 12 June 2003 19:11 tarihinde demiş ki:
Atın ölümü arpadan olsun koçum. aids olsanda üzülme.
Delikanlı adam hastalığıdır.[hline]bla bla bla ...

Ha buarada hazır gelmişken sanada OHA[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 12 June 2003 19:07 tarihinde demiş ki:
Biraz daha kasarsanız aranızdan 3-5 tane jinokolog çıkıcak.[hline]

Biri ben olurum inşallah dua edin bana! :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere

Sosyal ağlarda paylaş

forumun sevişgen insanları bir iyi bir de kotu bir haberim var.
kotu haber prezervatifin korumanmada basarısızlık oranı % 20-25 oranında.kesinlikle dogru ben doktorum TUS sınavına caslısıyorum.ama bu yuzdeye hatalı kullanım vs. dahil.

iyi haber kondom ve sperm oldrcu krem kullanılırsa hastalıklara karsı koruması en yuksek olan yontem..

takvim yontemi sakın ama sakın kullanmayın.kullananlar adet sonrası 10.-18. gun arası yanından gecmeyin kız arkadasınızın sora mutlu aile olursunuz.sperm 72 saat yumurta 24 saat canlı kalır ama gyuvenli sınırları yazdım.daha dogrusu guvenilir oldugu sanılan sınırları..

dogum kontrol hapı ise yuzyılın bulusu..basarı oranı %99 u bulan nadir yontemlerden..

spiralinde basarı oranı yuksek ama kızın gidip de taktırması gerek.malum bu isler hala turkiyede "ahlaksızlık" sayıldıgı icin saglık perrsonelinden bile utanıyorlar.birtyakım hastalık risklerini artırıyor ama ideal yontemlerden diyebiliriz.

son birsey daha yazayım ki bu hakkaten can kurtaran
diyelim ki olaya girdiniz.korunmama esekligini yapmamakla kalmayarak bir de geri cekmediniz.(geri cekmeyi yontemden dahi saymıyorum).haliyle sevisme sonrası ben ne yaptım stresindesiniz.ertesi gun kız 2 tane hap aluıyor(herhengi bir dog.kont. hapı) ve o ay o hapı bıtırıyor.(diger gunler 1 er tane normal kullanırmıs gibi.)

ardeth yazarken yanlıslıkla enterladıgım ıcın eksik gitti.umarım sorularının bir kısmı cevap bulmustur.eger baska sorun varsa elimden geldigi kadar yardımcı olurum.[hline]Est solarus oth mithas
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bitirim şu liseyi doktora yakın bir bölüm düşünüyorum :p
Buarada hapın yan etkileri var fazla kilo veya kıl çıkartabilir pek hoç değil tabi bunlarda onun için bence genede yüz yılın buluşu değil okadar :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

ardeth beklenen yasam suresini uzatıtor,bir takım kanserleri ve hastalık risklerini azaltıyor,kanamanın zamınını ve miktarını azltry,agrılarını azaltyr,bnir iki yan etkisi var ama kıl- kilo alımı vs. yan etkileri sanıldıgı gibi cok sık olmuyor.en kotu bırakırsın 2 ay sonra gecer kalıcı degil o yan etkiler.utanmasak biz bile kullanacagız :)

qui hangi okuldasın sanırım 4. sınıfsın bir mesajında dahiliye falan demisisn[hline]Est solarus oth mithas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...