nihlathak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Barathrum said: En zevkliside sunwell kesmeye gelen pve botlarını ezmek oluyordu lol.Hepsi pve set içleri bomboş.Zaten eller ayaklar titriyor biri saldırınca elemanların.20 kişi 3 kişiyi kesemiyorlardı hahaha.Çok özledim ya.Herkez buraya ada anılarını yazsın :D O lol cektigin PvE botlari PvP spec ve gear'ini giydi mi oyundan sogutabilirler ama dikkat et derim ben, ters bi tanesine carparsin, hayatin anlamini aramaya baslarsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ben quest yapmıyordum ama quest yapan insanları rahatsız edenleri bütün gece ccliyordum. http://img357.imageshack.us/img357/6852/wowscrnshot083108045816bf2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Cons said: ben quest yapmıyordum ama quest yapan insanları rahatsız edenleri bütün gece ccliyordum. http://img357.imageshack.us/img357/6852/wowscrnshot083108045816bf2.jpg rezil ulkemizi bole adamlar temsil ediyor iste sonra avrupali bize barzo diyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bi ara her gün üç charla quel'danas yapıyordum yahu baştan sona, yaşasın şetrıt san. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Barathrum said: En zevkliside sunwell kesmeye gelen pve botlarını ezmek oluyordu lol.Hepsi pve set içleri bomboş.Zaten eller ayaklar titriyor biri saldırınca elemanların.20 kişi 3 kişiyi kesemiyorlardı hahaha.Çok özledim ya.Herkez buraya ada anılarını yazsın :D Bizim buralarda da durup dururken sunwell önünde bekleyen insanlara sataşıp ne olduğunun farkına varmadan ölüp de kendi factionundan adamların /rofl çektiği, fearın/slowun/harmstringin üzerine milletin wandladığı idopvpipwnfullt6nubcakeslolkekek felsefesinde üstün yaşam formları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 quel'danas değil isle of quest'dones orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 benzer bi sistem 3.1 patchle argent tournament olarak gelecek icecrown a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 gelsin yaw değişiklik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Rikkie said: idopvpipwnfullt6nubcakeslolkekek ahhhaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ben anca 1 holy pri 1 de lock kestim orda onlar da pvpsini acik unutanlardi ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 nihlathak said: Barathrum said: En zevkliside sunwell kesmeye gelen pve botlarını ezmek oluyordu lol.Hepsi pve set içleri bomboş.Zaten eller ayaklar titriyor biri saldırınca elemanların.20 kişi 3 kişiyi kesemiyorlardı hahaha.Çok özledim ya.Herkez buraya ada anılarını yazsın :D O lol cektigin PvE botlari PvP spec ve gear'ini giydi mi oyundan sogutabilirler ama dikkat et derim ben, ters bi tanesine carparsin, hayatin anlamini aramaya baslarsin :) haha sen rahat ol pvp spec gear geliyorlardı zaten hırslanıpta.Değişen birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Karıştı mesajlar.Neyse bizim ada tayfasında herkez hardcore pvper olduğu için o pvp spec pvp set gelen tayfa yine ezilmeye mahkum kalıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Barathrum said: Karıştı mesajlar.Neyse bizim ada tayfasında herkez hardcore pvper olduğu için o pvp spec pvp set gelen tayfa yine ezilmeye mahkum kalıyordu. O kadar iyiyim diyosun yani, e bi kac sezon gladiator filan olmussundur artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Barathrum said: ombakkombak said: Isle of Quel danas ya; herkes mi tbc'den sonra başladı; adamızı nasıl untursunuz? Helal!! Ada diyince aklıma başka yer gelmiyor oyunda :D zandalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 paladin GOD mod'a bağladığında direk adaya gidip gördüğüm ally'a saldırmıştım :) full S1 olan Lolherald lı loladinim ile Blizz'in paladine güzelliği sayesinde çok eğlenmiştim adada :) ada deyince bu gelir aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oraz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Barathrum said: nihlathak said: Barathrum said: En zevkliside sunwell kesmeye gelen pve botlarını ezmek oluyordu lol.Hepsi pve set içleri bomboş.Zaten eller ayaklar titriyor biri saldırınca elemanların.20 kişi 3 kişiyi kesemiyorlardı hahaha.Çok özledim ya.Herkez buraya ada anılarını yazsın :D O lol cektigin PvE botlari PvP spec ve gear'ini giydi mi oyundan sogutabilirler ama dikkat et derim ben, ters bi tanesine carparsin, hayatin anlamini aramaya baslarsin :) haha sen rahat ol pvp spec gear geliyorlardı zaten hırslanıpta.Değişen birşey yok. bu yorumlar üzerine ufak bir anımı paylaşayım ^^ "Ganker Çetesinin hazin sonu" http://img241.imageshack.us/img241/1225/1minej6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Kendi anınsa niye 1 minute later yazdın abi, yabancılara hava mı atıyorsun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oraz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Evet :D Daha doğrusu offical foruma atmak için böyle yapmıştım sanırsam. İsteyene full fotoroman yapıp göndereyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar