bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Geçen hafta 1 i vermişti bu hafta 2.sini veriyor ben tam izleyememiştim. Gerçekten 1 e hayran oldum. Vallahi sabırsızlanıyorum izlemek için... TRT de Sanırım 20:30 da[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 kanımca 2 daha iyi robert de niro'nun aşmış, tanımı olmayan performansına ayrıca dikkat[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 kesin izliycem. eywallah black[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bunuda artık cesur yürek gibi sıkıcı sıkıcı 1000 kere göstermezler inşallah...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 nanna nina nina nina nina nayyyyy nannaninna ninanay,, durmuyor deli yüreğim..[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Seride 1 ve 2 efsane ama 3 zıçma vak'ası gayet zorlama bir film. Ama ben genede 1 en "Baba"sı derim[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 film basladı ve ahada tam şu anda vito corleone gemiden iniyo. bakalım izleyip görces[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SESLENDIRME NE BOYLEE??![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 seslendirme gerçekten iğrenç.bende dvd seti var.paşalar gibi istediğim zaman güzelce izliyorum.hem bonus cdde çok güzel,nostajik.[signature][hline]Viva La Résistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 türkçe seslendirmeyi bilmem de de niro'nun italyanca sesine hastayım marlon'un aynısını yapmış adam don vitoo ![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Bence her filmi ayrı güzel. Süper bi 3leme..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 divx original italian aksanlı ses rullzzz[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep.. I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home.. George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 benim en sevdiim sahne, vito corleone bi adamıyla birlikte ailesini öldüren herifin evine girer zeytinyağı ihracatı için izin alma hedesine. adam adın nedir delikanlı gel burda söle seni göremiyorum hem der, vito ismini söler, bu köyün ismini almışın der, pek babanın adı ne delikanlı der, babamın adı da don corleoneydi, ve bu da senin için der ve adamın börüne bıcaa batırır. ohh canıma deysin gibi bi havası vardır. ve intikamını almıstır.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Godfather dvd Collection sipariş ettim harika bir film[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 İzleidğim en iyi film serisi(3. sü güzel değil bence)[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Baba 1-2 dunya'nin en iyi filmlerindendir..izlemeyen varsa ayip etmistir,en yakin zamanda izlemelidir.Hatta firsat buldukca tekrar izlemelidir.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bence 3. filmde süper michael ın vicdan azabı , genç oğlunun bir sevdaya kapılıp michael ın yerine geçmek istemesi , olaylar vs vs bence çok iyi...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 katiliyorum 3. de güzel heleki son sahne...[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System [Bu mesaj Emaleth tarafından 26 Mayıs 2004 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 alla belani ne sölersin sonunu ehue izlemeyen varsa patlar içinde artik yazdiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 harbi ha silebiliyosan silsen dicektim ama artk çok geç ehe modlardan birine sildirelim bari[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ehe pazar günü kaçırınca dvdsini aldık dayanamayıp, dün seyrettik. negzeldi mmmhhhh, mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: elma, 24 Mayıs 2004 12:02 tarihinde demiş ki: babamın adı da don corleoneydi antonio andolini diyo orda[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Convi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Gene kacirdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar