Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayvanlarla İlgili Sorular

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
1)Buddy'i bu sene antalya'ya yolladım küçükken gitti şimdi ordaki adama alışmış sanırım kocaman oldu şimdi ben onu alsam bana alışabilirmi yani ben geçici süreliğine yollamıştım sınav falan var diye yada yavruları oluyor en iyisi ondan 1'ini alıp onamı bağlanmak

2)tavan almayı planlıyorum önümüzdeki hafta acaba tavşan iyimidir alınmalımıdır bilgi verirmisiniz?

3)tavşan ile ördek bir arada yaşayabilirmi?

(şimdiden tavşan ve ördeği apartmanda bakmıyacağım tabiki yazlıkta bakıcam ondan dolayı...)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
herhalde acıdım, ağladım şimdi kocaman ve sevimli olmuş ama bilmiyorum yavruları olarak onlardan alsam daha iyi olabilir yada bu buddy'e birtane eğitim lazım gibi alışması sizce zormu olur :(
tavşan hakkında heryeri kazıo dediniz bu yaratıklar herhalde camları kemirmez demi plastiği falan kemirirmi :)
tavşan ile ördek birlikte yaşarmı ayrıca hmm çok soru soruyorum..
köpek konusunda çook kararsızım gerçekten yrdm :)
tavşan veya ördeki ben yazın yazlığa gittiğimde kuşadası'ndaki bir parka bağışlıorm bahçeye atıorm onları böcek fln konusunda yardım ediolar :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Sosyal ağlarda paylaş

bizim eskiden tavşanımız da vardı ördeğimizde..
telden kafes yapıp beraber koymuştum ördeklerle tavşanları..
10 dk sonra bi geldi ördeklerin bi kaçı tavşanların üstüne çıkmışlar uyuyolar (böle kafasına falan çıkmışlar) tavşanlarda öyle duruyolardı..

yani yaşıyorlar ama çok komikti o görüntü :)
yanlız sonra bi kedi gelip yemişti bi kaçını :([signature][hline]Leylek Blackice
Sosyal ağlarda paylaş

tavsan-ordek arasında dusunuyorsan ordegi sec,tavsan evdeki esyalrı kemirip durur hem ordek daha sempatik gibi :P
temiz hayvan cnm yıkarsın falan hatta o kendisi yıkanır,egitirsin bi de terlikleri falan getirir :P[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
BOccOB, 23 Mayıs 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
Ha bi de buddy i bırak bi de rutin işmiş gibi tavşan alıp alıp sağa sola veriyormuş...

hayır sağa sola vermiyorum büyük bir parka bağışlıyorum orada daha büyük ördek ve tavşanlarla tanışıyorlar bunun yanı sıra doğal ortamları gibi bir yere kavuşuyorlar, yankış yorumlamışsın..
buddy ah buddy 2 kez baba oldu yavrular geliormuş çok azmış buddy nasıl zaptedicem ama :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Sosyal ağlarda paylaş

hayvanın bir sahibe alışması zorken kafasını iyice bulandırmanın anlamı yok. o yüzden eğer birine vermek gibi birşey (ki bence bu bir hata, eğer öss yüzünden bakamayacağını düşündüysen öss sonrasına bırakmalıydın köpeği almayı) yapabildiysen, fedakarlık yapması gereken sensin.
gider bir bakarsın, eğer hayvan sana verdiğin adamdan daha yakınsa geri al, ama değilse bir yavrusunu al. hayvanı da kavram kargaşasına garketme.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazlıkta ördek beslemiştik, başlarda iyi oluyor, tek sorunları sağa sola kaka yapmaları ve tabi peşlerindeki kediler ama ilerde büyüdüğünde işler zorlaşıyor. Yani ya kesip yiyecen (bu zor olan seçenek) ya da başkasına vericen o bakarım diyip kesip yiyecek.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
nek2004 aslında bakarsan köpek falan benim üstüme sadece antalya'da babamın yanında çalışan adam bakıyor istersem alırımda dana gibi olmuş kuvvetli falan yani bilmem apt. de o kadar köpek beslemek zor olabilirmi gerçi üst komşular sürekli tepiniolar onlar için sorun olmaz alt taraftakilerinde gıkı çıkmıo :)
geceleri rahatça yatabileceği oda gibi serin biz balkonda var(kapalı) şartlar müsade edio gibi :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Sosyal ağlarda paylaş

oo sen böyle apatmanda bakar mıyım bakamam mı dersen köpek alıp 6 aylık olduktan sonra sallaman sonra yeni yapılmışını alman lazım :)
yani hayvana bak işte. sor hanginizi istiyomuş. ya ben ya o de. resti çek. :D
yani şaka bir tarafa hayvan iyice o adama alıştıysa alma. yavrusunu al. ona da tam bağlanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 23 Mayıs 2004 19:01 tarihinde demiş ki:

2)tavan almayı planlıyorum önümüzdeki hafta acaba tavşan iyimidir alınmalımıdır bilgi verirmisiniz?

Ya inanırmısınız 10 dk bu cümleyi çözmeye çalıştım.. Dalga geçmiyorum.. Sonra jeton düştü..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24
http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo
server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock.
radyo [on]
Sosyal ağlarda paylaş

Biz de beslemiştik memleketteyken yıllar önce ördek... vick vick her yere sıçan hayvanlar. bir de kalabalık olunca pis kokuyorlar... Ayrıca en bi ilgilendiğim ve ilgimi çeken ördek şekli portakallı pekin ördeğidir. böle kızarmış pişmiş ohh miss[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...