Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ama bu region da maintenance gircek galiba. habire abuk subuk uyarı çıkıyor ekranda sarı, 19:00 bişeler yazdı demin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ya oyuna giridkten belli bi süre sonra gameguard hata verio arkada onu kapatınca direk oyun kapanio dmein kapamadım alt tab yapıp oyuan biraz daha devam ettim sonra direk kapandı =) nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ben kasamam abi tekrardan, 2. bölge açılınca bakarım artık napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mortis said: ya oyuna giridkten belli bi süre sonra gameguard hata verio arkada onu kapatınca direk oyun kapanio dmein kapamadım alt tab yapıp oyuan biraz daha devam ettim sonra direk kapandı =) nedir bu gameguard'ın verdiği erroru numarasıyla google yap. bende error 114 veriyordu sanırım ve firewall hatasıydı. kasperskyı kapatıp oynuyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 netlimiterı kapattım halloldu ^^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Bu Aion, Lineage gibi miydi? farm farm farm farm farm farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sanırım öyle :/ ama yine de süper inşallah o kadar da değildir.. L2'de 78 lvldan 80 olmak 1den 78 olmaktan daha çok grind istiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Alfheim said: Bu Aion, Lineage gibi miydi? farm farm farm farm farm farm yok ya epey quest var oyunda ve questlerden güzel exp geliyo,ileri levellarda nasıldır bilmiyorum tabi.belki grinde bağlıyodur bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oyun hiç fena değil, adamlar amerikayı tekrar keşfe kasmamışlar ve oynanabilirlikte wowu temel alarak baya ii iş çıkarmışlar. ama çok cıvcıvlı renkli falan, bildiğin uzakdoğu renkleri ve garip yaratıklar. bayadır oyun oynamıyordum valla başım ağrıdı, 3 saat oynadım kesti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 abi adamlar karakter tiplemeleri, armorlar ve mekanlar olarak lineage 3 diye verseler gayette yerim yani.. o derece benzer ve süper. baymıştım walla aoc'da dandik dandik birbirinin aynısı armor setlerden tipsiz karakterlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 oyun anime havasında fakat gayet güzel ve akıcı grafikleri var.linage 3 olmuş.oynanabilirliği güzel, görevler çok sayıda ve bulması zor olmuyor.eğer pvpside güzelse beni çok meşgul edecek bir oyun geliyor.sonunda beklediğim bir oyun iyi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 pvp yi bende test icin ugrasiyorum sanirim 25 lvl gerekiyor 2=3 kisiye duel dedim ama kabu etmediler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bu +18 olayını Opera'dan girip yapın arkadaşlar. Benim ilk denememde kabul etti. Operada çince karakterleri gösteriyor bilginize 防沉迷资料补填成功! 恭喜您,您的盛大通行证 hadescik 防沉迷资料补填成功 :D türkçeye çevirdim olay budur... Anti-takıntılı bilgi补填başarı! Tebrikler, sizin büyük hadescik补填anti başarısı-takıntılı bilgi izin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Son parçada bilmem kaçıncı defa durduğu için dl, sildim hepsini, eu da görüşürüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ben paso atıyorum duel ama allahın çinlisi ne anlasın, paso grind paso grind.. yuh be arkadaş insan kendi arasında da hiç mi muhabbet etmez, adamlarla parti yaptık 5 kişi, bi alanı farmlıyoruz quest item için ama yok bi kelime bile etmiyor adamlar yahu bot gibi oynuyolar sdf. betayı türkiyede yapmış olsalardı ohoo, muhabbetlere gel, yok karı kız muhabbetiymiş yok "selam, abi ben nasıl son level olucam" tipi pm'lere kadar hiç bitmezdi.. bide bütün vücut ölçülerini en düşüğe getirip cüce gibi gezen tipler var sdf.. herneyse 3-5 duel yaptım sonuçta ama lagdan ve düşük level olmasından keyif alamadım, title'lar güzel ama general falan zevkli olucak yani. sınawlarım da yalan olucak bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 10 lara gelinde şu arenayı deniyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ilk bölgeyi bitirip pandaemonium'a geçtikten sonra mükemmelleşiyo oyun.başta epey yargıladım ilk bölgede kasarken,çok bayık gelmişti oyun,şimdi harbiden geri alıom ama sözlerimi. oyun bildiginiz Lineage3 olmuş cidden :P no life'a bağlatır,rahatlıkla wow'u mow'u da unutturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hic sormayin adamlardan 1 kelime cikmiyor heheh belkide yazmasi zordur eheuha isin sakasi bir yana walla kasmaktan ziyade tum olaylai kavramaya calisiyorum crafting olayina ve cooking e sardim biraz insanlarla konusup birsey soramiyorsun ya bir problemli oluyor. avrupada 2009 q4 de cikacagi soyleniyor umarim betasi eylul gibi olur ve ekimde cikar ama forumlarda kasim sonu aralik basi konusmalar goruyorum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 aha çinli guildine de girdim hadi bakalım sonumuz hayrola fdsfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 avrupada beta yapmıyacaklar buarada craft öyle çok komplike vs değil ama hiç bişey grindlemeden capliyorsunuz trainer durmadan quest veriyor itemlarıda veriyor siz yapıyorsunuz hem craft kasılıyor hem xp geliyor.Ama kalkıp kendime yarar bişeyler yapmak istiyorum dersen hadise orada baya zorlaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 evet kendi kendine kasiyor o sekilde ama puan cok dusuk oluyor ekipman da dedigin gibi item toplamak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bu arada çinlilerin konuşmamasının nedeni, belkide vent kullanıyor olmalarıdır. bu open beta 16 nisanda biter ve bir kaç kere daha açarlar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 avrupada beta olmamasi cin serverda oynayanlar icin buyuk + olur isimize gelir aslinda heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 DP nedir onu anlamadim ne guzel birikiyordu olunce hepsi gitti :X bazi crafting itemler icin sanirim gerekiyordu mesela nerede gordum unuttum ama 200 dp gerekli falan diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 onunla özel haraketler yapılıyor fatality gibi mesela warriorlarda 2000dp harcayıp adamı mızrağın ucuna takıp yerden yere vuruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar