Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsteyene : AION Beta Hesabı !!!!!

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:
ya oyuna giridkten belli bi süre sonra gameguard hata verio arkada onu kapatınca direk oyun kapanio dmein kapamadım alt tab yapıp oyuan biraz daha devam ettim sonra direk kapandı =)
nedir bu

gameguard'ın verdiği erroru numarasıyla google yap. bende error 114 veriyordu sanırım ve firewall hatasıydı. kasperskyı kapatıp oynuyorum:)
Sosyal ağlarda paylaş

oyun hiç fena değil, adamlar amerikayı tekrar keşfe kasmamışlar ve oynanabilirlikte wowu temel alarak baya ii iş çıkarmışlar. ama çok cıvcıvlı renkli falan, bildiğin uzakdoğu renkleri ve garip yaratıklar. bayadır oyun oynamıyordum valla başım ağrıdı, 3 saat oynadım kesti beni
Sosyal ağlarda paylaş

Bu +18 olayını Opera'dan girip yapın arkadaşlar. Benim ilk denememde kabul etti. Operada çince karakterleri gösteriyor bilginize

防沉迷资料补填成功!
恭喜您,您的盛大通行证 hadescik 防沉迷资料补填成功

:D türkçeye çevirdim olay budur...

Anti-takıntılı bilgi补填başarı!
Tebrikler, sizin büyük hadescik补填anti başarısı-takıntılı bilgi izin
Sosyal ağlarda paylaş

ben paso atıyorum duel ama allahın çinlisi ne anlasın, paso grind paso grind.. yuh be arkadaş insan kendi arasında da hiç mi muhabbet etmez, adamlarla parti yaptık 5 kişi, bi alanı farmlıyoruz quest item için ama yok bi kelime bile etmiyor adamlar yahu bot gibi oynuyolar sdf. betayı türkiyede yapmış olsalardı ohoo, muhabbetlere gel, yok karı kız muhabbetiymiş yok "selam, abi ben nasıl son level olucam" tipi pm'lere kadar hiç bitmezdi..
bide bütün vücut ölçülerini en düşüğe getirip cüce gibi gezen tipler var sdf.. herneyse 3-5 duel yaptım sonuçta ama lagdan ve düşük level olmasından keyif alamadım, title'lar güzel ama general falan zevkli olucak yani. sınawlarım da yalan olucak bu arada :)
Sosyal ağlarda paylaş

hic sormayin adamlardan 1 kelime cikmiyor heheh belkide yazmasi zordur eheuha isin sakasi bir yana walla kasmaktan ziyade tum olaylai kavramaya calisiyorum crafting olayina ve cooking e sardim biraz insanlarla konusup birsey soramiyorsun ya bir problemli oluyor.

avrupada 2009 q4 de cikacagi soyleniyor umarim betasi eylul gibi olur ve ekimde cikar ama forumlarda kasim sonu aralik basi konusmalar goruyorum genelde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...