Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 tahminen o zonedaki kalabalıklığa göre şey ediolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ben dondum az once girdim ama anorma lag var bende 2 defa 3=4 dk ara ile dustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mortis said: tahminen o zonedaki kalabalıklığa göre şey ediolardır ayni partye girince ayni channel a gecip birbirinizi gorebilirsiniz suan anormal bir yogunluk oldugu icin anlasilmiyor oyunda kalamiyorum bile surekli dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bir saat kaldı inmesine, bütün mmo hayatımda olduğu gibi yine ranger olacam ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 benson 3 gündür hiç düşmedim oyundan ahaliye sordum bizim serverda kimsede lag yokmuş başka birşeyden kaynaklanıyor olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ben de bi kere düşmüştüm bşata da hemen girdim sıra beklemeden, şu a oynuorum hatta 2 saatir oyuosun sağlığın için biraz ara ver falna demeye başladı eheh ya oyunun questleri sıkıcı, bi o cinematic ler tat katmış sanki bi de oyunun ana questlerini mission diip dierlerini quest die ayırmaları güzel olmuş onun dışında çok grind bi oyuna benzio. tabi daha level 6 yım, 10 u bekliorum bi kanatlaniim, bi classımı seçiim bi de oyunun pvp kısmı ne zaman? veya oyun maksimum level kaça kadar nedirm illet ne edio şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 pvp için lvl 25 de abyss e gidiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sanirim ben hatlarda var bir sikinti sabah hata oglren problemsiz oyundaydim ogleden sonra baslasi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bende çekiyorum bakalım. Takip ettiğim bi oyundu inşallah güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 zenkakayı bulamadım.nezekan serveri var.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 odi en başta 2. bölgeyi seçeceksin, orda zenkaka serverını bulman gerek. serverda her yer mage kaynıyor, 3-5 warrior anca gördüm. ben lvl 7 olmak üzereyim, 4 saat oynadın artık dinlen yazdı. gerçi 2 saatinde alt-tabla nette gezmiştim. ama olsun çıkayımda slotuma bi çinli girsin, gariplerin betasını işgal ettik zaten fake ID yazıp:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Son parça 1600 mb deyken yine durdu, yine baştan, artık sabaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hiç bekleme olmadan çat diye girdim, pek muhattabımı göremeyince çıktım sdf.. yarına sınavlarım olmasa sabahlardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 %99 'da 1. parça tıkandı tekrar indiriyorum saçma salak bi sunucuları var deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bende bişeler oldu açılmıyo oyun :S serverlar kapandı ilk,şimdi launcher'a girerken region seçtiriyo,sonra hata veriyo :S maintenance mı var acaba dicem de launcher'a niye girmesin ki,gayet oyuna giriodu 10 dk önce,server penceresinde DC yediriyodu. EU ip'lerini mi banladılar acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oha bende de aynı şey oluo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 şimdi baktım,bizim oynadıımız regionda bi sorun var.en üsttekini seçtim açılıyo. maintenance war heralde bizimkinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 meh bi daha kasılmaz maintanance bitsin gireriz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yanlız ilk region'un nerdeyse tüm serverlarının status'u free ve zerre lag yok >_< saatten dolayı mı bilemem ama tabi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 tahminen öledir xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 priest çok fenaymış yanlız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bende giremedim, error çince geldiği için de döt gibi kaldım. sinirden yanlışlıkla oyunu sildim ve tekrar kurdum:D demin 2. bölgenin bakımda olduğunu ilk bölgeye girerek anladım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 öff inş yarın akşama oynicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ilk bölgede hangi serverda ve hangi factiondasınız oraya geliim ben de madem 2. si minatanacedayken başka class deniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ben ilk region'un Kaisinel serverında priest kasıyorum.high elf gibi olan faction'ı seçtim bu sefer,nick Aladrael yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar