Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsteyene : AION Beta Hesabı !!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mortis said:
tahminen o zonedaki kalabalıklığa göre şey ediolardır

ayni partye girince ayni channel a gecip birbirinizi gorebilirsiniz suan anormal bir yogunluk oldugu icin anlasilmiyor oyunda kalamiyorum bile surekli dc
Mesaj tarihi:
ben de bi kere düşmüştüm bşata da hemen girdim sıra beklemeden, şu a oynuorum hatta 2 saatir oyuosun sağlığın için biraz ara ver falna demeye başladı eheh

ya oyunun questleri sıkıcı, bi o cinematic ler tat katmış sanki bi de oyunun ana questlerini mission diip dierlerini quest die ayırmaları güzel olmuş

onun dışında çok grind bi oyuna benzio. tabi daha level 6 yım, 10 u bekliorum bi kanatlaniim, bi classımı seçiim

bi de oyunun pvp kısmı ne zaman? veya oyun maksimum level kaça kadar nedirm illet ne edio şu an?
Mesaj tarihi:
odi en başta 2. bölgeyi seçeceksin, orda zenkaka serverını bulman gerek. serverda her yer mage kaynıyor, 3-5 warrior anca gördüm.
ben lvl 7 olmak üzereyim, 4 saat oynadın artık dinlen yazdı. gerçi 2 saatinde alt-tabla nette gezmiştim. ama olsun çıkayımda slotuma bi çinli girsin, gariplerin betasını işgal ettik zaten fake ID yazıp:D
Mesaj tarihi:
bende bişeler oldu açılmıyo oyun :S serverlar kapandı ilk,şimdi launcher'a girerken region seçtiriyo,sonra hata veriyo :S maintenance mı var acaba dicem de launcher'a niye girmesin ki,gayet oyuna giriodu 10 dk önce,server penceresinde DC yediriyodu.

EU ip'lerini mi banladılar acaba :p
Mesaj tarihi:
bende giremedim, error çince geldiği için de döt gibi kaldım. sinirden yanlışlıkla oyunu sildim ve tekrar kurdum:D
demin 2. bölgenin bakımda olduğunu ilk bölgeye girerek anladım hehe
  • Yeni Oluştur...