Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 alienware m17 laptop quad q9100 4gb ddr 1066 mhz 3870 512 mb x 2 crossfire 1900 cozunurluk SSD 120 gb harddisk 500 gb 7200 rpm harddisk bla bla 8x AA acik 80 fps ama tabii baslangic zonu ama enteresan bir sey mightyinin dedigi gibi hic sisteme yuk binmiyormus gibi, diger oyunlarda laptop isinirken bunda isinma yok. serin serin oynaniyor. aoc yi bilemem ama War in ilk baslarinda ki gibi oyun oldukca guzel ama umalim da ilerde sapitmasin. fantasy mmo arayanlar icin birebir olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bence ilerledikce daha da super sen hic teleport kuslara bindinmi hehe sehirlerde uculabiliyor falan her yerde degil ama cok enteresan olaylar olacak oyunda ilerledikce gelde uyu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ID'ler patlamış galiba hiçbirini yemiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bazen skill kullaninca bende auto attak duruyor bunu cozen var mi neden kaynaklaniyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 harbi idler olmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 防沉迷资料补填成功! 恭喜您,您的盛大通行证 razzraziel 防沉迷资料补填成功 yürü be benim id sorunu halloldu, bi de oyun inse, bi de yarın 2 tane vize olmasa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bende oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 olamdı bi de üstüne daha yeni id giremiorum hangi id yi girdiniz bana da sölesenize onu giriim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 alttan 2 mi 3 mü neydi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 已经提交过防沉迷系统用户信息! böle diip bi tane de link var tıklıosun tekrar dene tarzı bişey herhalde onla bi kaç kere denedim fakat şimdi tekrar basınca açılmıo bile id girme linki acaba çok deneyince sistem kitleme muhabbeti mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 mozillada anca kutucuk olarak gözüküyor çin harfleri, mecbur explorerdan açtım o da XP cdsini istedi. şimdi ID girecem hesaba, ama email ikonu falan cıkıyor. hem de 4 adımlı, 2. adımda kaldım haliyle bunların çivi yazısı yüzünden. help pls:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bi de bu id olayı nedir, bunu girmessek oynayamio muyuz nedir yani? ne kadar süre sorna kapanio account ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oynuyosun ama 6 saat sonra filan exp alımını,item dropunu filan komple sıfıra indiriomuş.limitsiz oynayabilmek için 18+ oldugunu ıspatlaman lazım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 beylerrr job change den sonra superrrrrrrrrr otesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Might Thor, zenkaka serverına geliorum ama biraz sıra var 10 dakkalık onu bekleyip gelicem, oyundaki nickin ne aynı serverda toplanalım bari de oyun içersinde haberleşebilelim. =) bi de quest takip etme sistemi var mı haritadan. Çünkü quest textlerinde insanların veya mobların bilmemnelerin nerde olduu yazmio. haritada questin yerini gösteren bişey var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 questleri mapte gostermiyor ama q alinca j ye bas ac hedefe tiklayip location a basinca hartida da isaretliyo sende direk gidip yapiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 server adi NEZEKAN sira var ama en az bunda 506 tanecik bende buna geciyorum nickleri yazalimda haberleselim oyunda chari acinca yazicam nick i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 region 2 yi seçip zenkakaya gitsene ? mighty thorlar da orda 300 kişi vardı sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 tamam degistirdim simdi 417. olarak girdim warhammer geldi aklima boyle bekleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 tamam ben de Zenkaka sırasına giridm tekrar 435. olaraktan ID olayını da hallettim, restart atınca pc ye düzeldi o id girememe olayı Mighty thor oyundaki nickini sölesene. bi de hangi classları açiosunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oyundaki nick battal ama şuan işle ilgili bir sorunum var siz explorer ı bulun her türlü desteği verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ben warrior temple olmustum 10 dan sonra simdi warrior / gladyator olucam assasinler felekat gibi disardan oyleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hangi factiondasınız ona göre açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 killerlord olarak actim burada da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 elfa mi ne ben oradayim sol taraftaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar