Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 beyler bu beta daha ne kadar devam edicek?Bugun indirmeye başladımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sanırım beta 2 hafta önce bitti ama bilmiyorum öyle olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 BETA bitti ya release oldu oyun çinde, EU'ya gelmesini bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 İngilizce dosyasını indirebiliceğim bir yer varmı ? Linkler bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Söz verildigi gibi eski Tabula Rasa oyuncularına Aion Beta keyler geldi (ben mail atmıştım adamlar yollamış) download edilebilior suanda cd-key active edilip EU için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 o nası oluyo ya çıktı mı ki EU'ya oyun o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Tabula rasa kapatilicagi haberi verildiginde aktif oyunculara 3 ay lineage 2 3 ay coh aion betakey + 1 ay aion gametime ile digital download vaad edilmişti hepsi verildigi su ana kadar gecende mail attim eklenmis EU beta client ile cd-keyi 5gb oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 tam olarak beta key değil verilenler 2 gün boyunca sadece lvl 20 ye kadar ve elyos oynanabilecek bir nevi stress test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Valla zamanında bi ay deniyim die almıştım Tabula rasayı şansa oyun kapandı playNCde kıyak geçti epey bakalım oyun cıkınca 1 ay+digital download hediye ediceklermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar