Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsteyene : AION Beta Hesabı !!!!!

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:
ben oyle cok SS cekmedim, ama bir yer vardi ki durup 3 dakika baktim grafiklere..

beni en cok etkileyen sahne buydu oyunda, ve ilk buyuk sehir.. ah binasinin wow'daki bir sehre denk olmasi gercekten inanilmaz, duvarlardaki detaylar, dekoarlara verilen emek avrupadaki kliselere benziyordu.. ne kadar plaync bu konuda unlu olsada olayi farkli bir boyuta tasimislar..

[konudışı]Senin monitör 22" ise bi özel mesaj atabilir misin bingildak[/konudışı]
Sosyal ağlarda paylaş

Hımm neyse charım lvl 5 di zaten pek bişe değil.Yeniden kasarım

Arkadaşlar oyun interface quest yapsı fln olarak lineage2 ye benziyor. Biliyorum bu oyunlar lvl almak icin biraz fazla kastırıyor, eger item olayıda biraz zorlu ise söyleyebilirimki bu oyunun pvpsi cok güzel olacak.Ayrıca end-game itemlara eriştiginizde(ki bu surekli add-on tarzı olaylarla senede 1-2 kere yenilenecektir) hiç bir oyunda bulamayacağınız bir hazzı tadacaksınız.Bu ncsoft cok garip bir sekilde oyunlarda ekonomi dengesini mükemmel kuruyor.İnşallah bunda da öyle olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ozgurtrk said:
Hımm neyse charım lvl 5 di zaten pek bişe değil.Yeniden kasarım

Arkadaşlar oyun interface quest yapsı fln olarak lineage2 ye benziyor. Biliyorum bu oyunlar lvl almak icin biraz fazla kastırıyor, eger item olayıda biraz zorlu ise söyleyebilirimki bu oyunun pvpsi cok güzel olacak.Ayrıca end-game itemlara eriştiginizde(ki bu surekli add-on tarzı olaylarla senede 1-2 kere yenilenecektir) hiç bir oyunda bulamayacağınız bir hazzı tadacaksınız.Bu ncsoft cok garip bir sekilde oyunlarda ekonomi dengesini mükemmel kuruyor.İnşallah bunda da öyle olur.

ben elyosum :) oyun bildiğin l2 :)
Sosyal ağlarda paylaş

Giriş yaparken "you have used up your allowed playing time." hata alan kimse var mı ? oyundayken first down uyarısı cıktı disconnect oldu ve bi daha giremez oldum sanırım id den kaynaklanıo caogunlukla secilmiş bi id ye denk geldim die dusunuorum .. Bole bişeyle karsılasıp çözüm arayan oldu mu ? Çözüm de bulamadım bu işe : )
Sosyal ağlarda paylaş

Beta bitti + 24 saat kadar bir deneme süresi daha verdiler. Yeni üyelik alanlarada 5 saat kadar bir deneme süresi veriyorlar. Bu deneme süreleri bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Adult ID si olmayanlar oyunda en fazla 5 saat kalabiliyor diye biliyorum.

Burdan Aion fanlarina selamlar , geçerken bi uğradım ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...