Giriş yaparken "you have used up your allowed playing time." hata alan kimse var mı ? oyundayken first down uyarısı cıktı disconnect oldu ve bi daha giremez oldum sanırım id den kaynaklanıo caogunlukla secilmiş bi id ye denk geldim die dusunuorum .. Bole bişeyle karsılasıp çözüm arayan oldu mu ? Çözüm de bulamadım bu işe : )
emin olmamakla birlikte galiba bunlar yavas yavas odemeli sisteme geçiolar , saniye cinsinde prepaid card lar mevcut bazı sitelerde ..
benden cok oynayan arkadaslarımın hala aktif durumda accountları da var cozemedim gitti : )
emin olmamakla birlikte galiba bunlar yavas yavas odemeli sisteme geçiolar , saniye cinsinde prepaid card lar mevcut bazı sitelerde ..
benden cok oynayan arkadaslarımın hala aktif durumda accountları da var cozemedim gitti : )
Beta bitti + 24 saat kadar bir deneme süresi daha verdiler. Yeni üyelik alanlarada 5 saat kadar bir deneme süresi veriyorlar. Bu deneme süreleri bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Adult ID si olmayanlar oyunda en fazla 5 saat kalabiliyor diye biliyorum.
Burdan Aion fanlarina selamlar , geçerken bi uğradım ^^
Öne çıkan mesajlar
Mighty_THoR
Sosyal ağlarda paylaş
Mohi
Sosyal ağlarda paylaş
Rajeesh
Sosyal ağlarda paylaş
Pluton
Nisan sonu diye biliyoruz
Sosyal ağlarda paylaş
hayvan
Sosyal ağlarda paylaş
silent
Bu arada bu sorun gunlukmu? yoksa account tamamenmı gıttı yenımı acc alacagız bılgısı olan varmı? daha dun actıydım accountu :(
Sosyal ağlarda paylaş
hayvan
Sosyal ağlarda paylaş
odiflame
Sosyal ağlarda paylaş
silent
Sosyal ağlarda paylaş
Mighty_THoR
o benim yüksek şahsiyetimden kaynaklanıyor :P
Sosyal ağlarda paylaş
LeveL
Burdan Aion fanlarina selamlar , geçerken bi uğradım ^^
Sosyal ağlarda paylaş
odiflame