Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leisure Suit larry Box Office Bust


KillerLord

Öne çıkan mesajlar

yıllını hatıramayacağım ama larry 6 ve önceki sürümlrinde çok sarmıştım çok zevkli geliyordu o zamanlar gençtik belkide ve şimdi larry yeni bir oyun ile karşımızda tekrardan

Video: http://www.gamespot.com/xbox360/adventure/leisuresuitlarryboxofficebust/video/6207371


offical: http://www.codemasters.co.uk/games/index.php?gameid=3017

çapkınlıklar , heyecan ve macera bizi bekliyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

merge ederler.


şey diycem ben. Larry Magna Cum Laude'i tekrar oynadım.
Kötü oyun, sıkıcı. Ama yine de 6-7 verebileceğim bir oyun. Larry 7'nin yanına bile yaklaşamaz, espriler kötü, adventure'dan mini-game'e dönmüş felan filan. Ama yine de fena değil. Özellikle esas Larry'i görebildiğimiz bir yer var, seslendirmesi ve görüntüsü aynen Larry 7 gibi olmuş.

Box Office Bust ise tam bir felaket. Larry oyunlarının isim hakkına sahip adamlar gerizekalı mı diye düşünmeme neden oldu.
Tamam Magna Cum Laude ile Larry serisine kazık attılar, alakasız saçma sapan bir oyun sundular. Ama Box Office Bust gibi bir facia çıkacağını hiç sanmıyordum.
Bunu düşünmeme neden olan unsurlardan bazıları:
- Larry 7 adventure idi, Magna Cum Laude'i mini-game adventure yapmışlardı, bu bariz GTA özentisi olmuş.
- Magna Cum Laude'nin devamı olması gereken bir oyun bu, ama Magna Cum Laude ile zerre alakası yok. Magna Cum Laude'de, amcası Larry'e benziyen egolu çocuk, burda ezik bir Paperboy'a dönüşmüş. İki oyun arasında 7 benzerliği bulunuz...
- Larry 7 ve Magna Cum Laude'deki amca Larry, "kazanova amca" rolünde karşımıza çıkıyordu. Burda adamı resmen "işportacı çakal amca" haline getirmişler. Bu ne be?
- Larry adventure oyunudur. Refleksten ziyade zekaya yönelik özellikler barındırmalıdır. Ama Box Office Bust'ta işi platforma çevirmişler.
- Hayır God Of War gibi güzel bir oynanabilirlik sunsanalar ona da eyvallah da, gameplay rezaletin önde gideni. Daha oyunun başındaki merdivenlerden tırmanmak için 30 kere denemek zorunda kaldım. Kamera açıları rezalet, kontroller rezalet, işkence gibi.

Oyunun tek iyi yanı grafikleri, o da Unreal Engine 3.0 sağolsun...
Gerçi şu var, Unreal Engine bayaaaa pahalı bir motor. Bu kadar baştan savma bir oyunla savuracak paraları varsa birazını da bize versinler. En azından hayrına gitmiş olur :P

GTA ve Saints Row gibi oyun türünün müptelasıysanız, deneyebilirsiniz. Öteki türlü pek tavsiye etmem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...