Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 gelip bi de insanların zekasına laf ediyosun pauhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 google hala sizden daha zeki ama dil toplumla beraber evrimleşir 10 kişinin isteğiyle değil, şüphesiz ki google tüm dünya insanlarını temsil etmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bak hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 keşke googleda regular expression eklentisi olsaydı da onlardan kaçı cümle sonunda bakabilseydik (yavaş yavaş yakalıyorum konuyu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 nolmuş lan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 [large]KAÇIN FORUMU İZMİRLİLİLER BASMIŞ!!![/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Başını okumadım da, yazılır bu böyle, ama devamı da önemli. "Seviyorum ki yaptım", "Seviyorum ki ettim" gibi olması lazım ya da "Seviyorum ki..." olmalı, ikinci daha karizmatik bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Ben sibeli seviyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Daha napalım bilmiyorum işte anlatabilmek için, toplum bizi haklı çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 böyle otun bokun sonuna -ki getirmek müthiş antipatik görünüyor dışardan haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Emaleth said: [large]KAÇIN FORUMU İZMİRLİLİLER BASMIŞ!!![/large] alınıyorum=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Dynun said: Ben sibeli seviyorum ki Böyle olmaz mesela, güzel bir örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bir de "bağlaç" ake, adı üstünde. Bağladığınız şey yoksa sağında solunda falan üç nokta koyun sonuna bari lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 noktayla bağlıyo belki size mi sorcak arkadaşım nereye bağlayacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Ben sibeli seviyorum ki(!katlanıyorum;kötü alışkanlıklarına...) doğru bir kullanım oldu mu? analiz edilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 dus alayim ben ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Saeros said: böyle otun bokun sonuna -ki getirmek müthiş antipatik görünüyor dışardan haberiniz olsun mihihihi seviyorum kiiiii beeeen =)) sirin gözükmeye calisma cabalari bunlar. tdkyi karistirmayin yauuuvsheakliginiza lütfen ki. edit:imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yavuza çok fena katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bu arada. seviyorum ki kullanımı yalnış. sevimli olmak için ki yi kullanmayın. doğru düzgün kullanın ki leri. yoksa ben chi kullanmak zorunda kalacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 fede said: yalnış FFFFUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ne var arkadaşım. ben ordaki ki nin tek başına, yani yalın kullanılamayacağını belirtmek için yalnış dedim. bununla ilgili bir problemin mi var, yoksa bana öyle mi geldi "ki" FUFU luyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 yalnışı yanlış yazmışsın ama ya da yanlışı yalnış yazmışsın demek mi lazımdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 hayır. orda doğru kullanım var. istediğim anlamında yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 istediğim anlamında değil, istediğim anlamda. Yalnış yok yanlış var. yanlız yok yalnız var. Gençler bunları bilelim öğrenelim. İYİSİ Mİ siz öğrenin bunları sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 kelimenin istediğim anlamında doğru bir kullanımdır. kelimelerin birden çok anlamı olabilir ve onları istediğim anlamlarında kullanmak benim hak ve görevlerim arasındadır. of ne biçim topik lan bu. resmi olacam diye gerim gerim gerildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar