Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aynadaki Düşman

Mohi

Öne çıkan mesajlar

konusu şu şekilde:

"balıkçılar denizde baygın bir adam bulurlar. adam hayata döndüğünde kim olduğunu hatırlamadığını farkeder. kim olduğunu araştırdıkça kendini çok büyük olayların içinde bulur"

vay be orjinaliteye gel

aslında TRT'yi suçlamıyorum arada bir orjinal olmasa da genel manada türkiye'de pek alıcısı olmayan işler yapıyorlar ve rating olaylarından da 10 bölümü görmeden kaldırmak zorunda kalıyorlar. halbuki sadece 80lerin 70lerini arşivden yayınlayan bir kuşak olsa yada diziden ziyade türkiyede yapılmayan formata dönseler belki farkları anlaşılırdı.

bak mesela stv'e en dandik dizilerini bile yıllarca devam ettiriyorlar. sanırım dizilere de bu tür davranmadıkça bu döngü devam eder. arada olan da devletin bütçesine oluyor tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

TRT' nin en büyük suçu milyonlarca kanal açması. Zaplarken farketmiyorum hangi TRT'yi açtığımı hepsinin logosu aynı sadece sayı var altta, e bakıyorum bilmemnerenin çocuk korosu sahnede, öbür kanalında türk sanat müziği fln O.o oluyorum, iki gün boyunca TRT' yi açmamak üzere kendi kendime karar veriyorum. E hal böyle olunca, insanın TRT' yi açası gelmiyor. Bu da böyle bir anımdı.
Sosyal ağlarda paylaş

her kanalın belli bir amacı var. kültür için trt2'yi tek geçerim. trt1 de güzel programlar oluyor ama dizi konusunda sanırım tanıdıklar vasıtasıyla bişiler yapılıyor. osman sınavın misal dolu dizgin yılları yaramaz dizi ama yayınlıyolar. sonra mat diye bişi çıkardılar tutmadı bitirdiler. böyle bi ton dizi var tutmayacağı bile bile yapılıyor birilerinin cebi doluyor şeklinde düşünüyorum ama bir bilgimiz yok tabi. stargate gibi dizi yayınlıyorlar öteki tarafta saçma saçma şeyler. izlenmeyecek projeye para yatıracaklarına gidip düzgün yabancı dizileri yayınlasınlar. 1-2 tane türk dizisi çektir yeter. boşa para harcıyorlar. koy star treki hacı anam babam bile izler. ne öyle alayına isyan fln... yakışmıyor trtye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...