Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE'nin yeni oyuncağı

Mohi

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Savarona diyebilmek için Savaronanın maliyeti o dönemki tr bütçesini ne kadar sarsıyor ve şimdiki 60 milyon dolarlık uçak ne kadar sarsıyoru karşılaştırmak gerekir.

Karşılaştırma yapıldıktan sonra Savarona,60 milyon dolarlık uçağı geçse bile pek önemli değil benim için.Çünkü Atatürk ülkeni kurmuştur.Tayyip ise batırıyor.(Ondan sonra gelecek başbakanlarında o uçağı kullanacağı doğrudur ama bu olay o siparişi tayyipten sonra gelecek başbakanların verdiğini göstermez)

Ülkemi kuran adama mükafat verilmesi çok normal.Ülkemi bataklığa sürükleyen damat feritler için 60 milyon dolarlık uçak asabımızı bozar.Tayyip ülkesine ne hizmet etti de 60 milyon dolarlık uçak siparişi veriyor.Kaldı ki bu lüks tercihleri kişiden kişiye göre değişir o konuya biz karışamayız gücü elinde bulunduran haklıdır istediğini yapar ve yapmıştırda.Ama sonuç olarak bu iş halkın kafasına uyuyormu?İkisi aynı şey değil birisi Atatürk birisi Tayyip ikisini bir tutanda ya tarih bilmiyordur ya da badem bıyıklıdır veya salaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Diazepam said:
Evet 2 durumda da gereksiz zamanda yapılan, gereksiz harcamalar olduğunun ortak noktaları olmasını vurgulamam provokatiflik olur gibi. Yanlış forumda yanlış laf ettim. Kusura bakmayın. Beni dememiş varsayın.

Viktor özür dilerim bağışla.

Edit : Ayrıca dayanamayacağım :D provakator değil provokator olacak Viktor :)
Savarona gunumuzde ulkeye gelir getirirken ve dunyanin hala en buyuk 9. yati iken, tayyibin 234324232. ucagi kicinin keyfine yariyor sadece.

Ayrica ayip. O kadar alakasiz seyleri karsilastiriyorsun ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Gençler saçmalamayın. Köşe başında oturup birisi gelsede saldırsak diyemi bekliyorsunuz?

Öyle veya böyle gereksiz zamanda, milletin parasıyla alınan şeyler ikiside. Hi.bir zaman anlamamışımdır neden alındı o yat diye. Ha Atatürk'e saygısızlık falanda değil yani. Ondan sonra sahip bile çıkılmamış.

Yalan yok aklıma ilk gelen tepedeki zihniyetlerin bu tarz harcamalardaki tutumunun senelerce değişmemesi. Bunu Osmanlı'ya da götürebilirim aynı şekilde. Aynı zamanda hayatta anlamadığım şeylerden biri gereksiz kutsallaştırmalardır.

Badem bıyıklı değilim ama sizlerin kutsallaştırma iştiyakınızı gördükçe olasım geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Diazepam said:
Gençler saçmalamayın. Köşe başında oturup birisi gelsede saldırsak diyemi bekliyorsunuz?

Öyle veya böyle gereksiz zamanda, milletin parasıyla alınan şeyler ikiside. Hi.bir zaman anlamamışımdır neden alındı o yat diye. Ha Atatürk'e saygısızlık falanda değil yani. Ondan sonra sahip bile çıkılmamış.

Yalan yok aklıma ilk gelen tepedeki zihniyetlerin bu tarz harcamalardaki tutumunun senelerce değişmemesi. Bunu Osmanlı'ya da götürebilirim aynı şekilde. Aynı zamanda hayatta anlamadığım şeylerden biri gereksiz kutsallaştırmalardır.

Badem bıyıklı değilim ama sizlerin kutsallaştırma iştiyakınızı gördükçe olasım geliyor.

yanlışsın, ondan önce de cumhurbaşkanlığı yatı vardı, Ertuğrul.
o hurdaya çıkınca yerine, üstelik sahibinden acil satılık olması nedeniyle değerinden düşük fiyata, Savarona alındı.

buradaki tek olumsuz şey mustafa kemal'in bu yatı sadece birkaç hafta kullanabilmesidir. yani ölüm döşeğindeki birinin son mutluluğu olmuştur savarona.
tayyibin 60 milyon dolar değerindeki 3. uçak zevkine benzemez yani.

ha emre aköz sevinmiştir bu alışverişe, o ayrı mesele.
Sosyal ağlarda paylaş

Dennis said:
60 milyon dolar 3 tane guiza eder, böyle bakınca fazla gelmiyor eheh.

valla bana o da fazla geliyor açıkçası o paraları daha faydalı şeylere yatırsak bilim teknoloji gibi şimdi zaten bu alanlarda bence dünya lideri olurduk en kötü ihtimalle şu anda bulunduğumuz konumdan daha iyi bir yerde olurduk ki bence değer
Sosyal ağlarda paylaş

abi uçak 18 koltukluymuş. şimdi düşünüyorum bir başbakanın yanında koruması, danışmanı, doktor ekibi vs zilyon tane adam var. bu uçak kime ne için yetecek ?

Siz şey mi zannediyorsunuz uçakla konvoy şeklinde gidiliyor birşey olursa kenara çekiliyor ?

Bu özel jet in işlevi nedir ben onu merak ediyorum. eğer denildiği gibi 18 koltuklu birşeyse ayakta yolcu götürmeyecekler herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
Dennis said:
60 milyon dolar 3 tane guiza eder, böyle bakınca fazla gelmiyor eheh.

valla bana o da fazla geliyor açıkçası o paraları daha faydalı şeylere yatırsak bilim teknoloji gibi şimdi zaten bu alanlarda bence dünya lideri olurduk en kötü ihtimalle şu anda bulunduğumuz konumdan daha iyi bir yerde olurduk ki bence değer

bor madenlerini unuttun fasd
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:

bor madenlerini unuttun fasd

valla o paranın 10da birine falan bir nöron kitlesine uçak simülasyonu uçurmasını öğreten araştırmarlar yapılabiliyor, artık borla neler yapılabiliyor bilmiyorum ama. zaten futbol olmasa o para direk bilime gider gibi bir algım yok ama insanlar bir şeye yatırım yapacağı zaman futbol gibi gereksiz yönler seçmek yerine bilim teknoloji gibi yönler seçseler (illa devlet tabanlı olmasına gerek yok yani bu da viktora) çok daha faydalı olurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
doktora gerek yok tayyibimi allah korur

tabiiki korur!!1! sultanımızın 99 çeşit muskası ve hatta pokunda boncuğu bilem varmış. zaten okadar dua aldıktan sonra, uçak bile düşse bişi olmas aslan parçasına. gurban olsun şopar obaması, deli berlusconisi cesur yüreğimize:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...