sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 dida nesta-stam-maldini pirlo-gattuso seedorf-serginho kaka sheva-vieri şu kadro gelmiş geçmiş en iyi winning/pes kadrosu olabilir. tabii o zamanın istatistikleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Rewendor said: Geçen futbolu çok takip etmeyen ama pes hastası bi arkadaşla oynayalım dedik, geçtik 2009'a. Alışmış bu tabii direkt Chelsea'yı aldı. Milan'ı alıyorum ağlamak yok dedim. Tamam dedi. Böyle ben adamları ayarlarken falan yandan "alalaa nerde bu shevchenko" diye söyleniyodu "merak etme sahada olacak" dedim, baktı kadroma, Lan! dedi, Arkasında da Ronaldinho-Kaka var diye gösterdim, oynamadan kalktı oyunun başından. Yenisi de fena değil :Psheva çok dandik oyunda.eto,anelka ve adriano bu 3 lü çok güzel oyunda.hele gerard yokmu uzaktan boş alan yakalamayım kesin gol atıyor adam. ee ne diyorduk adriano futbola geri dönmüş hayırlı olsun tekrardan.35 yaşında türkiyeye çağırıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 eto yaratık ya 2009'da .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 eto messi kanat oynatın ya forvete hleb yada gudjohnsen kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 eto pes2009 da 2. patchden sonra insana döndü civa gibiydi önceden akıp gidiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 van der sar forvette her hava topunu alıyor.hatta kendisine gelen her korneri gol bile yapabiliyor.julio cesar da iyi frikik kullanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar