Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baglanmak feci bisey

Marveloth

Öne çıkan mesajlar

Bende aynı durumdaydım. ama şimdi cok rahatım takmıyorum hatta dalga gecmeye başladım özellikle sevdigim kız ile dalge geciyorum ve cok rahatlatıyor bu beni.

Dalga gecmek derken.

Konuşurken şakasıyorum. Aşkıma karşılık vermedin felan diyorum. Bunlar iyi oluyor ama tabi önce kıza acık acık söylemelisin.

Olmadı kafanı dagıt PC Oyunları iyidir.
Yanlız kalma.
Arkadaşlarından cık gez dolaş
İçinden onu aramak konuşmak geliyorsa başka bir arkadaşını ara ve onun hakkında konuş.
Başka birisini bul.

inan bana cok kısa sürede gececek ve ondan sonra diyeceksin yaf bu kızmıydı benim böyle şeyler hissettigim. Ben öyle diyorum resimlerine bakıyorum aşırı güzel gelmiyor artık ama o dönem sanki dünyadaki en güzel oydu : )
Sosyal ağlarda paylaş

yaa bırakın yaa..
Sana şehir değiştirtip,okulunu değiştirtip dizlerinin bağını çözen hatunun seneler sonra seni avucunda oynattığını,defalarca taktığını ve hatta aldırdığınız çocuğun bile senden olmadığını öğrensen naaparsın? (ohh rahatladım)

Ben güldüm geçtim.
Gülünüz geçiniz lan.
Sosyal ağlarda paylaş

feiticiera said:
yaa bırakın yaa..
Sana şehir değiştirtip,okulunu değiştirtip dizlerinin bağını çözen hatunun seneler sonra seni avucunda oynattığını,defalarca taktığını ve hatta aldırdığınız çocuğun bile senden olmadığını öğrensen naaparsın? (ohh rahatladım)

Ben güldüm geçtim.
Gülünüz geçiniz lan.

görş. ciddiyse çok fena.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...