Stifler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 acıya uyucaksın. başka çaresi yok, geçmez zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Bende aynı durumdaydım. ama şimdi cok rahatım takmıyorum hatta dalga gecmeye başladım özellikle sevdigim kız ile dalge geciyorum ve cok rahatlatıyor bu beni. Dalga gecmek derken. Konuşurken şakasıyorum. Aşkıma karşılık vermedin felan diyorum. Bunlar iyi oluyor ama tabi önce kıza acık acık söylemelisin. Olmadı kafanı dagıt PC Oyunları iyidir. Yanlız kalma. Arkadaşlarından cık gez dolaş İçinden onu aramak konuşmak geliyorsa başka bir arkadaşını ara ve onun hakkında konuş. Başka birisini bul. inan bana cok kısa sürede gececek ve ondan sonra diyeceksin yaf bu kızmıydı benim böyle şeyler hissettigim. Ben öyle diyorum resimlerine bakıyorum aşırı güzel gelmiyor artık ama o dönem sanki dünyadaki en güzel oydu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 yaa bırakın yaa.. Sana şehir değiştirtip,okulunu değiştirtip dizlerinin bağını çözen hatunun seneler sonra seni avucunda oynattığını,defalarca taktığını ve hatta aldırdığınız çocuğun bile senden olmadığını öğrensen naaparsın? (ohh rahatladım) Ben güldüm geçtim. Gülünüz geçiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Barry Manilow – Can't Smile Without You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 feiticiera said: yaa bırakın yaa.. Sana şehir değiştirtip,okulunu değiştirtip dizlerinin bağını çözen hatunun seneler sonra seni avucunda oynattığını,defalarca taktığını ve hatta aldırdığınız çocuğun bile senden olmadığını öğrensen naaparsın? (ohh rahatladım) Ben güldüm geçtim. Gülünüz geçiniz lan. görş. ciddiyse çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 feiticiera oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Saeros said: feiticiera oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 oha cidden.. Oha demekten üzülemedim. Diyeceğim odur ki üzülmeyin olan olur.Olmayan için üzülmek çok saçma.Mantık çok faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Saeros said: feiticiera oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 en güzeli gülüp geçmek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Wow a gel walla boyle dertlerin kalmıo.. topice donersek.. ortaları okumadım da.. en basında kız senle olmuyomus.. o beni istemiosa ben onu hic istemem de kurtul.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 wow oynayabilecek bi bilgisayarim olsa unutmak cok daha kolay olurdu. Durum iyiye gidiyo gibi. Arada bir hormonlarimin saldirisina ugrasam da otokontrolümü saglamaya calisiyorum. Aramiyorum sormuyorum. Kursta görüsünce ne olucak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Sırıtarak selam diyip yanından geçip gidicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Boşver yahu takmaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ay ne komik oldu şimdi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 barney gibi olucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 gereksiz?onun sahte orgasmı ile mutlu olmak hmmm kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 duygulu insanlar, ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar